Mr. Mojo: “Θέλω να φωνάξω” νέο digital single από τη δισκογραφική εταιρία Real Music

O Mr. Mojo μας συστήνεται δισκογραφικά με το νέο του digital single που μόλις κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία Real Music.

Σκέψεις, συναισθήματα αποτυπώνονται στο νέο του τραγούδι προπομπό του digital single που θα ακολουθήσει με άλλα 4 τραγούδια με Ροκ διάθεση. Η σύνθεση και ο στίχος παντρεύονται με την ιδιαίτερη ερμηνεία του σε ένα αποτέλεσμα που αξίζει να ακούσετε.

Οι στίχοι και η μουσική είναι του ίδιου του Mr. Mojo ενώ το τραγούδι ”Θέλω να φωνάξω” συνοδεύεται με ένα εξαιρετικό video clip σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου ”Lefterono”

Ποια είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Ξεκίνησα με Κρητική Λύρα σε ηλικία περίπου 8 ετών και θυμάμαι στις σχολικές γιορτές είχε γίνει must, γιατί εκείνη την εποχή η Λύρα δεν ήταν και τόσο δημοφιλής εκτός Κρήτης.

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιο Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Είναι πολλοί, θα ήταν άδικο να αναφέρω μόνο έναν, αλλά ας πούμε από Έλληνες το Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Μ’ αρέσει πολύ η μουσική και κυρίως οι στίχοι του καθώς και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Από τη Λύρα πέρασα στο Μπουζούκι με παλιά Ρεμπέτικα ακούσματα μέχρι που στην εφηβεία με κέρδισε η Ροκ μουσική.
Έτσι πήρα την πρώτη μου κιθάρα και ξεκίνησα να γράφω τα πρώτα μου κομμάτια. Θα έλεγα είναι μια διαδρομή με ανάμεικτες επιρροές που με οδήγησαν ν’ ανακαλύψω τί μου αρέσει περισσότερο.

Ποια είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Γιατί όχι; Απ’ τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα ταλέντων, αξίζει να δοθεί ευκαιρία σε όλους.
Δεν ξέρω το απότομο σκαμπανέβασμα σε τυχόν επιτυχία, τί ψυχικό αντίκτυπο μπορεί να έχει αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει το ρίσκο απ’ το να μείνεις με την απορία.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Δεν μου ρχεται κάτι συγκεκριμένο, αλλά αφού μιλάμε για όνειρο, φαντάζομαι με μια εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς που νομίζω είναι και το όνειρο κάθε μουσικού.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Μου φαίνονται δύο άκρα αλλά θα πω και τα δύο. Χρειάζεται να έχεις μουσική παιδεία, θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο άνετα τον στόχο σου αφού κατανοείς καλύτερα τί ακούς.
Απ’ την άλλη αν θες κάπου συγκεκριμένα να ειδικευτείς και το τερματίσεις, για κάποιους μπορεί να είναι πολυτέλεια αυτό που εσύ θεωρείς αναγκαίο.

Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Εννοείται, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν όσο διδάσκεται μουσική.

Ποιο τραγούδι ξεχωρίζετε άλλου καλλιτέχνη που θα θέλατε να ερμηνεύσετε εσείς; Είναι πάρα πολλά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω απλά ένα, όμως το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό, είναι το ‘’Δεν Αγαπάς’’ απ’ το Ξυλούρη Σάλπισμα του Κώστα Καρυωτάκη σε μουσική Λουκά Θάνου.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας τραγούδι. Είναι μπαλάντα σε αγγλικό στίχο απαλή, ταξιδιάρικη και λίγο ψυχεδελική θα έλεγε κανείς.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Ετοιμάζω το νέο μου Single το οποίο είναι σε ξένο στίχο Αγγλικό και Ιταλικό.
Μπαλάντες κυρίως αλλά και κάποια σε έντονο και γρήγορο ρυθμό για να μη βαριόμαστε.