H Άννα Βίσση μαζί με την μπάντα της πραγματοποίησε στην Νέα Υόρκη δύο μοναδικές εμφανίσεις

Επιμέλεια κειμένου: Αλεξάνδρα Μεντώρος διευθύντρια του Ασπίδα Ράδιο και αρθρογράφος του Polismagazino.gr

Website: http://www.aspidaradio.com
Youtube: https://www.youtube.com/aspidaradio
Radio: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=286

H Άννα Βίσση μαζί με την μπάντα της πραγματοποίησε μια περιοδία North American Tour έχοντας ως τελευταίο σταθμό τη Νέα Υόρκη με δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Το Ασπίδα Ράδιο βρέθηκε στην τελευταία της εμφάνιση που έγινε στο Melrose Ballroom στις 4 Ιουνίου 2022.

Την συναυλία άνοιξαν οι μουσικοί της με τον Νικόλαο Ραπτάκη να ερμηνεύει πολλές επιτυχίες του Νίκου Καρβέλα αλλά και δικές του όπως η επιτυχία του “Το κρασί” αλλά και την Νατάσσα Μηνδρινού προετοιμάζοντας τον κόσμο για την εμφάνιση της μοναδικής Άννας Βίσση.

Όταν οι θαμώνες αντίκρισαν την Άννα εκτός από τον ενθουσιαμό τους προς το προσωπό της ξεκίνησε και ένα μεγάλο γλέντι.

Αφού απο τα πρώτα μόλις λεπτά η τραγουδίστρια είπε “Σήμερα είναι η τελευταία μου συναυλία και θέλω να μείνει σε όλους μας αξέχαστη”.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή, μέσα στο σύνολο που είχε διαλέξει για την βραδιά μάγεψε την ομογένεια. Η Άννα πάνω στην σκηνή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες της όπως το ‘ολα τα λεφτά’, ‘Έρωτα ή πόλεμο’ αλλά και πολλές άλλες.

Την μόνη στιγμή που δεν έπαιξε η ζωντανή μουσική ήταν όταν η τραγουδίστρια ήθελε να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι ‘Αίμα’ με την ίδια να μας λέει ‘Τώρα θα σας παρουσιάσουμε το καινούργιο μου κομμάτι που κάνει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά δεν είμαστε προετοιμασμένοι να το παίξουμε με την μπάντα μας για αυτό θα σας το δείξουμε έτσι’ και μας έδειξε το music video clip.

Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι δεν έλειψε καθόλου το χιούμορ απο πάνω της και με μια άκρως ανεβαστική διάθεση μας παρουσίασε ένα τετράωρο πρόγραμμα με ένα μικρό διάλλειμα. Σε εκείνο το ολιγόλεπτο διάλλειμα οι μουσικοί της μας κρατούσαν συντροφιά με πολλά και διαφορετικά τραγούδια μέχρι την επιστροφή της. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν οι εκπλήξεις αφού μαζί με όλους έμας βρισκόταν και η καταξιωμένη τραγουδίστρια Josephine.

Αυτό που επκράτησε επί σκηνής δεν το περίμενε κανείς μας γιατί η Άννα Βίσση κάλεσε την Josephine να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδίσουν παρέα.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι ομογενείς της Νέας Υόρκης εντυπωσιάστηκαν αφού η Άννα ήταν ιδιαίτερα φιλική  με την νεαρή τραγουδίστρια οι οποίες ερμήνευσαν επι σκηνής το ‘καλύτερα οι δυό μας’ και μια ακόμα επιτυχία της Άννας ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Η βραδια δεν τελείωσε εκεί διότι η Άννα με την καταπληκτική ομαδα της ερμήνευσαν κυπριακά τραγούδια κρατώντας τη σημαία της Κύπρου δίνοντας το δικό της μήνυμα.

Ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια που χαρακκτηρίζουν την Ελλάδα κρατώντας την Ελληνική σημαία περνώντας το μήνυμα ότι πάντου υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι. Η οργάνωση των μουσικών της αλλά και η ίδια απογείωσαν την βραδιά.

Με την Άννα Βίσση λίγο πρίν το τέλος της συναυλίας και χωρίς να είναι καθόλου προετοιμασμένη είπε: ‘Έλα παιδιά πείτε μου ποιό κομμάτι να πούμε: μπείτε στο YouTube και ψάξτε και πείτε μου… ακουω’. Οι επιλογές πολλές με την Άννα να μην θέλει να χαλάσει το χατίρι κανενός αλλά ο χρόνος έδειχνε να μας πιέζει όλους αφου έπρεπε το πρόγραμμα να είχε είδη τελειώσει αλλά η Άννα ήθελε να συνεχίσει να τραγουδάει μέχρι το ξημέρωμα.

Το τελευταιό κομμάτι που ερμήνευσε ήταν ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι με την ίδια να μας λέει: ‘Είναι ένα αρκετά δύσκολο κομάτι για τέτοια ώρα αλλά δεν μπορώ να πώ όχι, δεν ξέρω πως σου κόλλησε εσένα αλλά και για μένα, όποτε το τραγουδάω μετά είμαι χάλια, να δείξετε επιείκεια’.

Ξεκινώντας να ερμηνεύει με πάθός και ψυχή χωρίς να χάνει νότα και ζωντανά με την ορχήστρα της το ‘δεν θελω να ξέρεις’ αφήνοντας όλους εμάς εντυπωσιασμένους απο την τέλεια ερμηνεία της. Μετά το τέλος της συναυλίας βλέποντας την ώρα δεν πιστεύαμε ότι είχε πάει 5 το πρωί. Μείναμε για μερικά λεπτά για να γνωρίσουμε τους μουσικούς αλλά και την ίδια οι οποίοι μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά που θα μας μείνει για πάντα στη μνήμη μας.

Σε ευχαριστούμε Άννα Βίσση αλλά και την καταπληκτική ομάδα σου για τις δύο μοναδικές βραδιές στην Νέα Υόρκη.

Για να δείτε τα αποσπάσματα της συναυλίας, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.