Channel Partner Awards 2018

Η Huawei πραγματοποίησε τα ετησία βραβεία Συνεργατών της:
Channel Partner Awards 2018

Φεβρουάριος 2019: Η Huawei Ελλάδος πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, την ετήσια απονομή των βραβείων της Channel Partner Awards 2018, επιβραβεύοντας τους Συνεργάτες της που διακρίθηκαν το 2018.

Η απονομή βραβείων εξελίχθηκε σε μία γιορτή ανάδειξης επιτυχημένων συνεργασιών που υλοποιήθηκαν το 2018, με την Huawei να παρουσιάζει τις καλύτερες πρακτικές και στρατηγικές συνεργασίες που ξεχώρισαν. Με το βασικό μήνυμα της βραδιάς «Growing with the Partner», η Huawei εστίασε στις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει και αναπτύσσει με τους συνεργάτες της προκειμένου να επιτυγχάνονται σπουδαίες και εποικοδομητικές συνέργειες προς όφελος της τεχνολογικής εξέλιξης, εμβαθύνοντας πάντα στην αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας προς όφελος του τελικού πελάτη.

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν οι εταιρείες ήταν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, σε κατηγορίες όπως: Strategic, Enterprise, Domain, Services, Territory, Solutions και Outstanding Contribution.

Συγκεκριμένα, ανά κατηγορία, οι εταιρείες που αναδείχθηκαν είναι οι:
 Strategic Partner of the Year: OTE Group
 Enterprise Partner of the Year: Cosmos Business Group
 IT Partner of the Year: NetBull LTD.
 Cyprus Partner of the Year: Hellenic Technical Enterprises LTD
 Services Partner of the Year: INTRACOM TELECOM
 Regional Partner of the Year: IP Partners
 Partner Excellence: BYTE COMPUTER S.A.
 Outstanding Contribution: OKTABIT S.A.
 B2B Partner of the Year: ALGOSYSTEMS S.A
 Solutions Partner of the Year: Intrasoft International S.A

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε πρακτικές που αποβλέπουν σε τεχνολογικές εξελίξεις υψηλής ποιότητας, η Huawei αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συνεργάτες της για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τις υψηλές επιδόσεις που έχουν επιδείξει, υπογράμμισε το πνεύμα της συνεργασίας, καθιερώνοντάς το ως απαραίτητο μοχλό ανάπτυξης σε συλλογικό και συνεργατικό επίπεδο, προκειμένου μέσω των τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας να επιτυγχάνεται η ψηφιακή αναβάθμιση και η ανταγωνιστικότητα των τελικών πελατών.

Όπως δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Channel Manager, Huawei Enterprise Business Group Ελλάδος, «Η συλλογική προσπάθεια που οδηγεί στην επιτυχία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Huawei. Είναι δέσμευση μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες στα υψηλότερα δυνατά standards και να δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας υψηλή προστιθέμενη αξία μέσα από κοινές επιτυχημένες πρακτικές που αναδεικνύουν αποτελεσματικότητα και ποιοτική υπεροχή».

– Ends –

Σχετικά με τον Όμιλο Huawei
Ο Όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Με γνώμονα την υγιή λειτουργία, τη συνεχή καινοτομία και την αμφίδρομη συνεργασία, η Huawei δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloud core δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.
Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων.

Παγκοσμίως, οι 180.000 εργαζόμενοι της Huawei δεσμεύονται να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. H Huawei Ιδρύθηκε το 1987, είναι μια ιδιωτική εταιρεία η οποία ανήκει πλήρως στους υπαλλήλους της.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας το 1/2 σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και τα 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού. Οι συσκευές της Huawei -τα smartphones, τα tablets και τα wearables- έχουν κατασκευαστεί με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης των καταναλωτών και τη διευκόλυνση στις καθημερινές τους ανάγκες τόσο στην εργασία τους όσο και στη διασκέδαση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:
http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei
http://www.google.com/+Huawei
http://www.youtube.com/Huawei