3 βραβεία στα φετινά Best City Awards Πολυβραβευμένος δήμος και στη σύγχρονη τεχνολογία!

Με 3 βραβεία τιμήθηκε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη στη φετινή τελετή απονομής των Best City Awards, επιβεβαιώνοντας ότι πρωταγωνιστεί σε θέματα τεχνολογίας και εξυπηρέτησης των δημοτών του. Ο θεσμός καταγράφει και επιβραβεύει εξαιρετικές πρακτικές ανάμεσα σε όλους τους δήμους, αλλά και τις περιφέρειες της χώρας μας, πολλές από τις οποίες είναι πρωτοπόρες και για τα ευρωπαϊκά ακόμη δεδομένα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δήμος είναι ο μοναδικός πανελλαδικά που βραβεύτηκε όχι σε μία αλλά σε τρεις συνολικά εφαρμογές του και μάλιστα όλες στην ψηφιακή τεχνολογία!
Οι βραβεύσεις έγιναν στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και αφορούσαν τρεις ρηξικέλευθες και καινοτόμες πρωτοβουλίες του δήμου.

Πρώτον για την ηλεκτρονική παρακολούθηση της πορείας εγγράφων στις δημοτικές υπηρεσίες και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Δεύτερον  για την υλοποίηση συστήματος τηλεπαρακολούθησης για υποστήριξη μοναχικών ηλικιωμένων δημοτών.

Τρίτον την για υλοποίηση συστήματος τηλεϊατρικής για ιατρικές εξετάσεις (π.χ. πίεση, σάκχαρο, κλπ) δίχως μετακίνηση του εξεταζόμενου.

Τη βαθιά του ικανοποίηση για τις τρεις τιμητικές διακρίσεις εξέφρασε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος και παρέλαβε τα βραβεία.