“Η συνάντηση”

Βασίλης Σαλέας, Κατερίνα Στανίση, Σαράντης Σαλέας, καλλιτέχνες βαθιά ριζωμένοι στο καλλιτεχνικό στερέωμα εδώ και πολλά χρόνια, από τραγούδι σε τραγούδι.

ο Βασίλης, Σαλέας, ο μεγαλύτερος από τους Έλληνες solist, δεξιοτέχνης, του κλαρίνου ανέδειξε τις ανεξάντλητες δυνατότητες του οργάνου πέρα από την παραδοσιακή μουσική, στις σύγχρονες συνθέσεις και μουσικές αναζητήσεις. «Το αίσθημα που βγαίνει από την ψυχή ζωντανεύει το κλαρίνο και το κάνει να ξεχωρίζει».

Η κατερίνα, Στανίση, θεωρείται μια από τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα και συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Ο Σαράντης, Σαλέας , σταθερή αξία μέσα στο χρόνο, με πολλές και μεγάλες συνεργασίες, με τελευταία μεγάλη επιτυχία «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες», συνεχίζει και φέτος το καλοκαίρι την μετάδοση και συνέχεια του καλού ελληνικού τραγουδιού, μέσα από τις εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Εν όψει των συναυλιών τους το καλοκαίρι 2019 σε όλη την Ελλάδα , με την επταμελή ορχήστρα τους, παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια και μεγάλων Ελλήνων , ξένων συνθετών και διαχρονικά λαϊκά με « άρωμα» Ελλάδας.
Ένα πρόγραμμα που θα απογειώσει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση του κοινού…

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες μας καλούν την Κυριακή , 18.08.2019 στο Ευριπίδειο θέατρο στη Σαλαμίνα να αφουγκραστούμε τα ακούσματα τις ψυχής τους και να αισθανθούμε τη δύναμη και το πάθος της ελληνικής μουσικής.

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019
Ώρα έναρξης: 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES : 12 ευρώ
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
https://www.ticketservices.gr/event/i-synantisi-vassilis-saleas-katerina-stanisi-sarantis-saleas/?lang=el
– καταστήματα PUBLIC
ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ : 15 ευρώ

Παραγωγή & Οργάνωση Παραγωγής: Εlevents