100 συμβουλές αυτοεξέλιξης – 100 μαθήματα αυτογνωσίας: Βιβλίο της Ελένης Σολταρίδου από τις εκδόσεις Κάκτος

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Σχετικά με το βιβλίο

Αν ήθελες να δώσεις μία συμβουλή στον καλύτερό σου φίλο, ποια θα ήταν αυτή;

Κι αν σου έλεγε κάποιος ότι ο καλύτερός μας φίλος είναι ο εαυτός μας, τι θα έλεγες;

Συχνά δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές στους άλλους, ζούμε όμως με τον φόβο της αλλαγής, με τον φόβο του καλύτερού μας εαυτού…

Μη φοβηθείς να διαβάσεις αυτό το βιβλίο και να αναγνωρίσεις το αυτοσαμποτάζ που κάνεις και τις τρικλοποδιές που βάζεις στον εαυτό σου…

Και ξέρεις για ποιον λόγο;

Γιατί όλα τα ωραία κάποτε αρχίζουν…

Ανακάλυψε την ομορφιά μέσα σου και γίνε ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου…

Η συγγραφέας

Η Ελένη Σολταρίδου είναι ψυχολόγος, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιά στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Υγείας. Είναι εξειδικευμένη στη γνωσιακή και στη συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.

Είναι επιστημονική συνεργάτιδα-lecturer του New York College και του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου. Συνεργάζεται με εταιρείες σε θέματα εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού και ενδυνάμωσης του προσωπικού τους. Είναι επιστημονική συνεργάτιδα και αρθρογράφος ιστοσελίδων σε θέματα ψυχολογίας, διαχείρισης άγχους, σχέσεων, αυτοβελτίωσης, όπως είναι η Εναλλακτική Δράση (496.000 ακολούθους), το www.psychology.gr, το www.ow.gr (Όμιλος 24media).

Κυκλοφορεί το παιδικό της παραμύθι «Ο Χιονούλης και ο Γκριζούλης μαθαίνουν για τον θυμό» (2019), με θέμα τη διαχείριση του θυμού, το οποίο  ήταν υποψήφιο τόσο για τα Βραβεία Κοινού Public όσο και για τα Κρατικά Βιβλία Παιδικού Βιβλίου που διοργανώνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Επίσης, κυκλοφορεί και το βιβλίο της «Αλλάζοντας εμένα» (2020), ένας οδηγός αυτοβελτίωσης και διεκδίκησης νέων συμπεριφορών, το οποίο ήταν υποψήφιο για τα Βραβεία Κοινού Public.

ISBN: 978-618-215-046-7, Αρ. σελίδων: 264, Τιμή: 16,96 €