Όλα όσα είπε η Ευρυδίκη στη Γιώτα Τσιμπρικίδου και στο #27 Art Podcast

Η Ευρυδίκη έχει πολλά να πει για μια καλλιτεχνική πορεία με συνεργασίες, επιτυχίες και μεγάλες αλλαγές. Έχει ακόμη περισσότερα να μοιραστεί για τις σκέψεις και τις κινήσεις στη ζωή της που την κάνουν ξεχωριστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της.

Μιλά στη Γιώτα Τσιμπρικίδου για τη διαδρομή της ζωής της από την Κύπρο και την αγκαλιά της οικογένειάς της που αγαπούσε την μουσική, στο Παρίσι των ονείρων της και στο Studio de Varietes και από την Βοστώνη… του Θεοφάνους και του Berklee College of Music στην Αθήνα της επιτυχίας.

Η λαμπερή παρουσία της στην pop μουσική σκηνή («η Αλέξια έκανε την αρχή το 1987, ακολούθησε η Μαντώ το ’89 και μετά εγώ το 1991», λέει η ίδια), ο θαυμασμός της στον δημιουργό – και πατέρα του παιδιού της – Γιώργο Θεοφάνους που ονομάζει «τον μεγαλύτερο της γενιάς μας», η συνεργασία της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και όσα κέρδισε μέσα από αυτήν, οι συμβουλές του Κώστα Τουρνά και η μεγάλη «στροφή» της όταν έγινε μητέρα. Οι αλλαγές μέσα της και η ροκ πλευρά της που άφησε η ίδια να φανεί ώστε να κάνει διαφορετικά καλλιτεχνικά πράγματα.

Τι λέει η Ευρυδίκη για την Eurovision; Πώς βλέπει τα νέα ταλέντα και την δική της παρουσία στην τηλεόραση; Πιστεύει ακόμη στα παραμύθια; Ποια τραγούδια της δισκογραφίας της ξεχωρίζει και γιατί;

Ακούστε τα όλα στο Art Podcast #27! Ακούστε το επεισόδιο εδώ :

https://open.spotify.com/episode/644uc77ZhstiPNRKzznmTh?si=_fOIEuyST6acF9ruT8FqYA&dl_branch=1 (direct Spotify link του επεισοδίου)

https://artpodcast.gr/27-evridiki/ (podcast page)

https://artpodcast.gr/blog-evridiki/  (dedicated blog post)