ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ “Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!” του Αντώνη Τσιπιανίτη

… το φθαρτό σώμα χάνεται … τα προφίλ δεν πεθαίνουν ποτέ …

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του έργου «Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!” του Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Δημήτρης Γιώτης, Μαρίνα Γεωργοπούλου και Γιώργης Κοντοπόδης.

Πολύ ο κόσμος από τον θεατρικό και τον δημοσιογραφικό χώρο, που κυριολεκτικά αποθέωσε την παράσταση και τους συντελεστές της. Μίλησε με ενθουσιώδη σχόλια για το έργο και το ανέβασμα της παράστασης όπως και για τις ερμηνείες των ηθοποιών. Φράσεις όπως: «ό,τι πιο σύγχρονο για τη σημερινή πραγματικότητα», «ένα έργο ιδανικό για τους νέους», «καθρέφτης της ζωής μας», ακούστηκαν από το στόμα επώνυμων και ανώνυμων θεατών που κατέκλυσαν το Θέατρο Μπέλλος τόσο στην πρεμιέρα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου όσο και την Πέμπτη δεύτερη μέρα της παράστασης.
Παραβρέθηκαν: Γιώργος Λιάγκας, Νέλλη Γκίνη,Μαρία Αλιφέρη, Βάνα Μπάρμπα, Νινέτα και Νταίζη Λεμπέση, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Ηρώ Μουκίου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Παπαπέτρος, Σάντρα Βουτσά, Γιώργος Πράσινος, Μιχάλης Βαμβακάς, Άντζελα Ευριπίδη, Χάρης Πλασκοβίτης, Κων/να Κλαψινού, Γιάννης Αθυτάκης,Αλίκη Δάναλη,κ.α.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συγγραφέας: Αντώνης Τσιπιανίτης
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Σκηνικά / Κοστούμια: Κατερίνα Κοντού
Μουσική Επένδυση: Γιώργης Κοντοπόδης
Φωτογραφίες: Γιάννης Παυλίδης
Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Δημήτρης Γιώτης, Μαρίνα Γεωργοπούλου, Γιώργης Κοντοπόδης
Συμμετέχουν: ΣΥΛΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΟΥ και ΜΙΧΆΛΗΣ ΔΑΝΟΣ.

Teaser παράστασης:

Διάρκεια παράστασης: 105 λεπτά με διάλειμμα
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ , 10 ευρώ φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15
Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ – Κέκροπος 1, Πλάκα
Τηλέφωνο: 2103229889