Υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας

Του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και τον Οργανισμό Τουρισμού της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας

Στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού των Βαλκανίων. Στην 35η Διεθνή Έκθεση τουρισμού Philoxenia. Μια έκθεση, μια τεράστια προσπάθεια που μας έφερε όλους πιο κοντά, στην μελλοντική συνεργασία των δύο τουριστικών οργανισμών, της Θεσσαλονίκης και της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.

Στην υπογραφή της συνεργασίας παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Ο.Τ.Θ Βούλα Πατουλίδου, ο Τομεάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης τουρισμού Λεωνίδας Τσιάντης, ο υπουργός Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και διεθνής συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας Zlatan Klokic, η Πρέσβης Βοσνίας – Ερζεγοβίνης Milica Ristovic Krstic, η Διευθύντρια τουριστικού οργανισμού της Σερβικής Δημοκρατίας Nada Jovanovic, η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα Γέλενα Γιοβάνοβιτς Αθανασίου.