Τριπλή Βράβευση της Kleopas Alliott στα Accounting Awards 2020

Η Kleopas Alliott Business Consultants, απέσπασε τρία Bronze βραβεία στα Accounting Awards 2020, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θέλοντας να αναδείξει τους ηγέτες των Συμβουλευτικών και Λογιστικών υπηρεσιών και τη σημαντικότητα του λογιστικού/ελεγκτικού επαγγέλματος για τις επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνία.

Η Kleopas Alliott επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στον τομέα των Χρηματοοικονομικών/Λογιστικών υπηρεσιών, αφού απέσπασε δύο βραβεία στις κατηγορίες «Άριστες Λογιστικές Υπηρεσίες και Υποστήριξη» και «Άριστη Φοροτεχνική Κάλυψη Επιχειρήσεων και Ιδιωτών», ενώ το τμήμα Kleopas Payroll Services απέσπασε το τρίτο, με τίτλο «Άριστες Υπηρεσίες Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού».

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στην Kleopas Alliott, εδραιώνουν την επιχείρηση ως πάροχο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Αποδεικνύουν επίσης την αποτελεσματικότητα και την εμπειρία των στελεχών της, αφού η εταιρεία καταφέρνει να διατηρεί μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με μεγάλους πελάτες, που δραστηριοποιούνται σε τουρισμό, μεταφορές, ακίνητα, λιανεμπόριο, ηλεκτρονικό εμπόριο, χρηματοοικονομικά, κατασκευές κ.α.

Οι καινοτομίες που έχει αναπτύξει η Kleopas Alliot αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα για αυτές τις διακρίσεις, αφού εξελίσσουν τις επιχειρήσεις-πελάτες της και «ωθούν» την οικονομία να ανακάμψει. Συνδυάζει επίσης τόσο εξειδικευμένα στελέχη, όσο και ψηφιακές απεικονίσεις που εξηγούν τις εναλλακτικές αποφάσεις ενός πελάτη, με τους πιθανούς κινδύνους που συνεπάγονται. Έτσι, απλοποιούν σημαντικά την λήψη καίριων αποφάσεων των πελατών, παρέχοντας πρακτικές συμβουλές και «αποσυμφορίζοντας» τους από πολύπλοκες τεχνικές λεπτομέρειες.

«Η πρωτοβουλία των Accounting Awards ήταν πάρα πολύ σημαντική, καθώς έδειξε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι Συμβουλευτικές και Λογιστικές υπηρεσίες, ειδικά σε αυτούς τους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς. Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν ως επιστέγασμα στην 30χρονη προσπάθεια της Kleopas Alliott να προσφέρει άριστες υπηρεσίες στους πελάτες της σε μια τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για όλους.», όπως δήλωσε ο Γιάννης Κλεώπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κύριος Γιώργος Βενιέρης (Πρόεδρος ΕΛΤΕ και Πρύτανης ΟΠΑ) δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση στα Accounting Awards, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια μικρή νίκη και μια στοιχειώδης αναγνώριση του έργου εκείνων που μοχθούν καθημερινά με στόχο την Οικονομική Αριστεία. Ειδικά σε μια χρονιά όπως το 2020, η βράβευση έρχεται ως μια ένεση αισιοδοξίας, από αυτή που χρειαζόμαστε όλοι μας»