«Το παραμύθι του χάλι… μας»

Ένα παραμύθι, δεν αρκεί να το δεις μία φορά. Γι αυτό μπορείς να το δεις και πάλι και πάλι!Αν σου έλειψαν τα κλασσικά παραμύθια της γιαγιάς, τότε αυτή η παράσταση είναι για εσένα. Όχι, μην μπερδεύεστε, δεν είναι ένα παιδικό έργο. Φυσικά έχει όλα τα στοιχεία, μόνο που αυτό το παραμύθι είναι λίγο πιο εξελιγμένο, αλλά σίγουρα θα σου θυμίσει κάτι από τα παιδικά σου χρόνια. Μπορεί και όχι.

Μετά το θάνατο της μαμάς του, ο Ρίκος μένει με τον κακό του πατριό τον Γιάγκο Βράκου και τον γιο του Γιάγκου, τον Κίμωνα. Ο Γιάγκος καταχράστηκε όλη την περιουσία της μαμάς του Ρίκου και τώρα τον έκανε δούλο του. Κάθε πρωί σηκώνεται και τρίβει τις στάχτες από το πάτωμα και αλλάζει το νερό της πισίνας. Μαζί με τον Ρίκο, δουλεύει και η Θέκλα. Ο Ρίκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα βρει με τον Γιάγκο αλλά μάταια. Όλα αλλάζουν όταν η ζάμπλουτη Βαλσαμία Καραμπανάκη, της γνωστής οικογενείας, έρχεται να καλέσει τον Γιάγκο στο πάρτι των γενεθλίων της. Τότε ο Ρίκος πεισμώνει και θέλει να πάει κι αυτός. Η Καλή, ένα πνεύμα αλλιώτικο από τα αλλά, του πραγματοποιεί την ευχή και εκεί αρχίζουν να περιπλέκονται όλα.
Κι αν σας θύμισε κάτι αυτή η ιστορία, ξεχάστε το αμέσως! Γιατί σε αυτό το παραμύθι όλα είναι αλλιώς!

Για δεύτερη σεζόν συνεχίζει με επιτυχία η bar theater κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη και έρχεται πάλι και υπόσχεται να σας ταξιδέψει στα ανέμελα παιδικά σας χρόνια. Μπορεί και όχι…

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Μάρακα
Σκηνικά: Replica
Κοστούμια: Αθηνά Γιαμπάνη
Trailer- Φωτογράφιση- Επιμέλεια Αφίσας: Il battito
Επιμέλεια βίντεο παράστασης: Παύλος Θωμόπουλος
Μακιγιάζ: Άννα Καρβελά

Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου

Παίζουν: Ανδρέας Αριστοτέλους, Γιάννης Κλειδέρης, Κατερίνα Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Χιντηράκη, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Αλεξία Παπαθανασίου

Φιλική συμμετοχή σε βίντεο-προβολή ο Σπύρος Πούλλης

Πρεμιέρα 24/9/2021
Κάθε Παρασκευή στις 21:00 Μέχρι 17/12/21 Είσοδος €10 (ενιαίο)
Στο ProjectR (Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα)
Τηλ κρατήσεων 2111110055

Απαραίτητη κράτηση λόγω των νέων μέτρων. Είσοδος ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους και με τις δύο δόσεις. Πρέπει να έχετε μαζί σας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού.