Το καναδικό συγκρότημα “The Haptics” κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Second Best”

Με ενθουσιασμό, η νέα μουσική των The Haptics περιβάλλει το κοινό με αρμονικούς ρυθμούς, μολυσματικά beat και παθιασμένη σύνθεση τραγουδιών. Παρέχοντας ένα αναζωογονητικό και ζωηρό μείγμα από Rock και Post-Punk, οι Haptics είναι μια λαμπρή και ικανή ομάδα ατόμων. Οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν το 2022 με κοινό στόχο και πάθος να δημιουργήσουν θόρυβο και να αφήσουν το στίγμα τους στη βιομηχανία. Μια ταλαντούχα ομάδα, οι Haptics ελπίζουν να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου κάθε άτομο αισθάνεται ότι ακούγεται και βλέπει, και μέσα από την αιώνια έλξη του Post-Punk και του Rock, κάνουν ακριβώς αυτό.

Το νέο άλμπουμ του γκρουπ, “Second Best”, κυκλοφόρησε για το κοινό στις 26 Οκτωβρίου 2022 και εκπέμπει μια σειρά από ειλικρινή συναισθήματα και συναισθήματα. Κυριαρχούμενο από μια διακεκριμένη έλξη Alternative Rock και Grunge, ο νέος δίσκος είναι μια κατάλληλη απεικόνιση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν τα μεγάλα μυαλά ενωθούν. Κομμάτια όπως “Violator”, “Doubt”, “Connection” και “FM” είναι επίσης στρωμένα με υποτόνους κλασικού στιλ πανκ. Με το εμβληματικό τους στυλ, οι Απτικοί συνδυάζουν γεύσεις Shoe Gaze και Punk Rock για να δημιουργήσουν τη δική τους επωνυμία post-punk μουσικής.

Το δημιουργικό συγκρότημα σχεδιάζει να χτυπήσει δυνατά το 2023 με κάποιες περιοδείες και ένα νέο άλμπουμ ήδη στα σκαριά. Παραμένουν προετοιμασμένοι και έτοιμοι να διαδώσουν τη μουσική τους παντού το 2023 και ανυπομονούν να παίζουν ζωντανά όσο πιο συχνά γίνεται.

Με αφοσιωμένα σχέδια να βγουν στη σκηνή με θεαματικό τρόπο, οι Haptics σκοπεύουν να συμμετέχουν σε υπαίθρια φεστιβάλ στη δυτική ακτή και γύρω από αυτήν. Η ομάδα έχει ήδη υποβάλει αίτηση για το South by Southeast και σκοπεύει να συμμετάσχει στο φεστιβάλ North by Northeast και αυτή την άνοιξη. Πιστή στην αποστολή τους, η μπάντα συνεχίζει τους καταπληκτικούς ακροατές με την επιβλητική παρουσία τους.

Δείτε το νέο άλμπουμ των The Haptics “Second Best” στο Spotify και σε άλλες υπηρεσίες ροής!

“Second Best”: https://open.spotify.com/album/0xSgG206hi1pcSoZ9cXPMI