Το καναδικό συγκρότημα Chester Doom κυκλοφορεί το νέο single “Anxiety”

Με τις επώνυμες κιθάρες τους, τα υψηλά φωνητικά που έχουν συγκριθεί με τον Bruce Dickinson των Iron Maiden και τους ρυθμούς που ταιριάζουν με τον ήχο της δεκαετίας του ’90 που έχουν δημιουργήσει το δικό τους, το “Anxiety” των CHESTER DOOM θα προσελκύσει τους θαυμαστές του σύγχρονος Active rock καθώς και οι Classic rock ύμνοι των δεκαετιών 80, 90 και 00.

“Αυτό είναι το πρώτο μας σινγκλ από την κυκλοφορία του EP μας “Masks” τον Ιούνιο”, λέει ο μπασίστας Glenn Arseneau. “Η μουσική για αυτό το κομμάτι κυκλοφορεί για πάνω από μια δεκαετία, αλλά δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε τα σωστά φωνητικά για αυτό. Μόλις συνδεθήκαμε με τον (τραγουδιστή των CHESTER DOOM) Josh Best το 2020, αυτό ήταν ένα από τα πρώτα κομμάτια που έβαλε τη σφραγίδα του, και από τότε πεθαίνουμε να το βγάλουμε στον κόσμο».

Οι CHESTER DOOM έχουν λάβει χρηματοδότηση από το FACTOR και τη Music Nova Scotia και έχουν δημιουργήσει πάνω από 55.000 ροές Spotify μέχρι σήμερα (από τον Ιανουάριο του 2022). Τα σινγκλ τους “Monsoon”, “Bleed” και “Boxcutter” έλαβαν ραδιοφωνική αναπαραγωγή σε όλο τον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό και τη Βραζιλία.

BIOGRAPHY: Το CHESTER DOOM γεννήθηκε από τις τραχιές άκρες και τις βραχώδεις ακτές του Ατλαντικού Καναδά και μεγάλωσε με μια σταθερή διατροφή κλασικού και σύγχρονου Rock. Με ένα μουσικό εύρος που εκτείνεται σε όμορφες, εσωστρεφείς μπαλάντες μέχρι εντυπωσιακές, εντυπωσιακές ηχητικές δίνες, οι ευρείς ροκ και εναλλακτικές επιρροές τους συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Ο τραγουδιστής/στιχουργός/συντονίστας του Powerhouse Josh Best είναι πραγματικά μια δύναμη της φύσης — είτε τραβάει τα κορδόνια σας είτε βρυχάται σαν τυφώνας κατηγορίας 5, είναι βέβαιο ότι θα αφήσει περισσότερα από μερικά σαγόνια στο πάτωμα.

Με την υποστήριξη του riff-factory rhythm κιθαρίστας/συνθέτη Patrick Blackie, του lead κιθαρίστα Kellan Menhennett, του keyboardist Dave Mackenzie και ενός rhythm section που αποτελείται από τους αδερφούς Glenn Arseneau (μπάσο) και Peter Arseneau (τύμπανα), οι CHESTER DOOM είναι εδώ για να ROCK.

“Anxiety”: https://open.spotify.com/album/6yHJW2yF77GXAb3EGzKtcY / https://www.youtube.com/watch?v=Lq2wnQjSINk