Πίνακας αφιερωμένος στον Κυριάκο Μαριδάκη και στο Μονάρχη και Διάδοχο του Ντουμπάι

Η αρμονία των χρωμάτων και των σχημάτων συνθέτουν μια ανυπέρβλητη αισθητική τελειότητα.

Με αφορμή την άξια εκπροσώπηση της Ελλάδος απο τον Κυριάκο Μαριδάκη, αναλαμβάνοντας τη θέση του γενικού διευθυντή της μεγαλύτερης Βασιλικής και κυβερνητικής θαλαμηγού του κόσμου με ιδιοκτήτη το βασιλιά του Ντουμπάι πρωθυπουργού και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διαχειρίζοντας τη Βασιλική οικογένεια και αρχηγούς κρατών, η ζωγράφος από την Θεσσαλονίκη κα. Ειρήνη Λαζαρίδου, παρουσίασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τρεις εντυπωσιακούς πίνακες, εμπνευσμένη όπως αναφέρει από τις παγκόσμιες αυτές προσωπικότητες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, οι πίνακες πρόκειται να  αποσταλούν στο  Παλάτι στο Ντουμπάι, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης δυο λαοφιλών ηγετών πού επέλεξαν έμπιστό τους τον Οικουμενικό Έλληνα της καρδιάς μας Κυριάκο Μαριδάκη.

Εμείς θα συγχαρούμε θερμά την εξαίρετη ζωγράφο, όπου μπορεί και διαπιστώνει κανείς ότι στον κάθε πίνακά της είναι πολύ αξιόλογη η σύνθεση του σχεδίου και χρώματος και συνιστά αξιοπρόσεκτο «Μήνυμα  πολιτισμού και συνένωσης των δυο λαών». Αξιοπρόσεκτος είναι επίσης και ο χρωματικός συνδυασμός, που δίνει ιδιαίτερη εκφραστική δύναμη στην κάθε ζωγραφική της σύνθεση.