Το γαλλικό ροκ συγκρότημα TIME ZERO παρουσιάζει ένα ποικίλο μουσικό πανόραμα στο νέο άλμπουμ “New World”

Το γαλλικό κουαρτέτο TIME ZERO δημιουργήθηκε το 2011 με τη φιλοδοξία να επικεντρωθούν στις δικές τους δημιουργίες. Στη φωνή και στην κιθάρα, ο Dominique και ο Yannik, στα ντραμς, υποστηρίζουν την επόμενη γενιά, στην προκειμένη περίπτωση τους γιους τους Raphaël και Yann, κιθαρίστα και μπασίστα.

Μια οικογενειακή ιστορία που δημιουργεί μια μαγική όσμωση. Από το ντεμπούτο τους, ο Yannik και ο Dominique έχουν μοιραστεί μουσικές εμπειρίες σε διάφορα γκρουπ όπως το Marshall Band (που άνοιξε για το Little Bob Story and the Dogs) ή την Dame Scarlett. Ο Raphaël είναι επίσης μέλος του electro-pop combo Mirage Club.

Παρόλο που παίζουν τακτικά ζωντανά τοπικά, στο στούντιο τους τα μέλη του TIME Zero έχουν αφοσιωθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια στο να βελτιώσουν τις καλύτερες εκδοχές των τραγουδιών τους και να προσφέρουν, με αυτό το 1ο άλμπουμ – New World, 10 κομμάτια με περίπλοκα μοτίβα. που δίνουν υφή και συνοχή στο έργο. Το TIME Zero αγκαλιάζει πλήρως τις αγγλικές του επιρροές και προσφέρει το ποπ/ροκ όραμά του γεμάτο συναίσθημα και δημιουργικότητα.

Το “New World” ηχογραφήθηκε σε 3 συνεδρίες στο στούντιο Le Cerisier στην Τουλούζη. Ανάμεσα σε σκληρό ροκ (Flowing Down/ Got to Know/Heaven/Loving to Hate), μελωδική ποπ (Better Days/Abroad/New World) και ατμοσφαιρικές μπαλάντες (Believe/Money and Screens), η μουσική σκηνή είναι πλούσια, ποικιλόμορφη, εύκολη ακούστε και εθιστικό.

New World:

https://open.spotify.com/album/1ixcW4FEYtwY0caLVRP51z