Το βρετανικό noise rock/punk συγκρότημα Spits Milk κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Hell’s Lapels”

Σας έχει κολλήσει ποτέ το δάχτυλο του ποδιού σας και το νιώθετε τόσο κοφτερό που σας κάνει να ξεσπάσετε και να κλοτσήσετε κάτι άλλο; Ναι? Εντάξει, έτσι νιώθεις να ακούς το Spits Milk “Hell’s Lapels”. Το συγκρότημα που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς φίλους ως supergroup, κατάγεται από το Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο), το σπίτι των tote bags και…., το ring bull.

Αποτελείται από μέλη των Calories (ποιος;), Stinky Wizzleteat (ε;), Sunshine Frisbee Laserbeam (οκ) και Opium Lord (χμμμ). Πεσμένοι σε μια καρέκλα κάπου ανάμεσα στο πανκ, το θόρυβο και την ποπ, οι Spits Milk (Neil Bailey, Pete Dixon, Bruce Goodenough και Tom Whitfield) έχουν τελειοποιήσει με κάποιο τρόπο το χάλι τους στο Hell’s Lapels, το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της μπάντας που κυκλοφορεί από την Cruel Nature Recordings στις 28 του Ιούλιος 2023.

Ηχογραφημένο στα έγκατα του Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο) το καλοκαίρι του 2022, το “Hells Lapels” ο πρώτος ολόσωμος δίσκος των Spits Milk ξεπερνά τα όρια και ξεπερνά τα είδη. Το «Hells Lapels» που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο punk, το doom, το noise και την ποπ έχει κάνει συγκρίσεις με τους Melvins, τους Idles, τους Oxes και τους Sonic. Η Spits Milk προετοιμάζεται τώρα για περιοδείες για το 2023/2024.

Το Hell’s Lapels είναι συνυφασμένο με εξυπνάδα και σαρκασμό με μια σούπ σοβαρότητας, το άλμπουμ δέχεται λυρικά μαχαιρώματα στις πραγματικότητες της σύγχρονης ζωής, η μερικές φορές στεγνή αίσθηση του χιούμορ του Whitfield σε συνδυασμό με μια πραγματική αίσθηση του χιούμορ αγχόνης δείχνουν τον παραλογισμό του να είσαι νέος ( ish) ενήλικος στην εποχή μας.

Με άγριες κιθάρες, στιβαρές γραμμές μπάσου και σχεδόν τέλειο τύμπανο, το “Hells Lapels” προσφέρει την ενέργεια της νεότητας με τη ραχοκοκαλιά ενός παλιού χρονοδιακόπτη.

“Hell’s Lapels”: https://spitsmilk.bandcamp.com/album/hells-lapels