Τουραμανίδης Σωκράτης: “Τα τελευταία 10 χρόνια άρχισα να γράφω με μεγαλύτερη έμπνευση στίχους”

“Η τελευταία μου συνεργασία με τον κ. Μπάμπη Στόκα ήταν μία από αυτές που ονειρευόμουν. Μακάρι να έρθει και συνεργασία με τους Πυξ Λαξ”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Φυσικά θα σας πω για τα τέλη του ’80 με αρχές του ’90 και ιδιαίτερα στα σχολικά χρόνια, με τα μικρά ραδιοφωνάκια και τις κασέτες, με τα τραγούδια εκείνης της εποχής.
Ωραίες εποχές!!!

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Τα τελευταία 10 χρόνια άρχισα να γράφω με μεγαλύτερη έμπνευση στίχους και έκανα το επόμενο βήμα ώστε να μπω σε αυτόν τον χώρο. Από το πρώτο μου τραγούδι έως το τελευταίο με τον κ. Μπάμπη Στόκα έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστες στιγμές.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Τίποτα από τα δύο. Με την αγάπη από την οικογένεια, τους φίλους και με υγεία… προχωράμε πάντα μπροστά!

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Πιστεύω ότι βοηθάνε τους νέους καλλιτέχνες να αναδειχθούν. Στο να μπορέσουν όμως να ξεχωρίσουν και να παραμείνουν στον χώρο, χρειάζεται πολύ δουλειά για να τα καταφέρουν.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Η τελευταία μου συνεργασία με τον κ. Μπάμπη Στόκα ήταν μία από αυτές που ονειρευόμουν. Αλλά αν έρθει και συνεργασία με τους Πυξ Λαξ…χαχαχα!!!!

Ποιά είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Ας τελειώσουμε από αυτήν την δύσκολη εποχή του κορονοϊού και του (μένουμε σπίτι) και έρχονται νέα τραγούδια και νέες συνεργασίες!

Βιογραφικό. Τουραμανίδης Σωκράτης Ηλικία:40
Τόπος Γέννησης: Δράμα
Επάγγελμα: Στρατιωτικός στο Πολεμικό Ναυτικό – Στιχουργός E-mail: [email protected]
Facebook: Sokratis Touramanidis

Σημαντικές συνεργασίες:
Μπάμπης Στόκας , Γιώργος Χατζής, Χρήστος Αηδόνης, Αλέξης Νείρος, Φώτης Δημητράτος (όπου το τραγούδι έφτασε στο Τορ 5, ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αμερική) Star Channel για το τραγούδι της εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, Παντελής Τσάντος και πολλοί άλλοι αγαπημένοι φίλοι καλλιτέχνες!