Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Υπάρχει ένας κόσμος που ζει μαζί μαζί μας, αλλά είναι σαν να ζει παράλληλα. Αν δεν παρακολουθείς τηλεόραση ή τα gossip και Lifestyle έντυπα, δεν τους ξέρεις. Η περίπτωση του Τάσου Μπερδέση είναι διαφορετική, γιατί εκτός από τα εν λόγω ΜΜΕ είχε απασχολήσει και τα αθλητικά αλλά και τα αστυνομικά δελτία.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του ήταν ένα σοκ για μας τους απλούς ανθρώπους που δεν ξέρουμε τι γίνεται και τι “παίζεται” στην νύχτα και στον υπόκοσμο. Πάντως είναι λυπηρό που ένας νέος άνθρωπος πριν γίνει 40 ετών έχασε την ζωή του.

Ο 39χρονος πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη Βάρη έξω από το αθλητικό κέντρο «Αίολος». Του την είχαν στημένη απ’ ότι λένε οι ερευνητές της αστυνομίας. Λένε πως είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα.

Από τους πυροβολισμούς, σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από το αυτοκίνητό του. Βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα. Ήταν ενδεχομένως μία προσπάθειά του να αποφύγει την ενέδρα θανάτου σε βάρος του από τους άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες. Στο σημείο έφτασαν ο ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων, ψάχνοντας για στοιχεία και για να πάρουν καταθέσεις. Επίσης αναζητούνται τυχόν υλικά από κάμερες για ανάλυση. Πάντως οι πρώτες δηλώσεις μιλούν πως πρόκειται για άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου με τους δράστες να διαφεύγουν με μαύρο τζιπ. Η λίστα με τα συμβόλαια θανάτου ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα.

Τα gossip ΜΜΕ ασχολήθηκαν μαζί του λόγω του ότι συμμετείχε σε ένα τηλεοπτικό…

Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ: