Θωμάς Δημητρακόπουλος: “…κάνω τραγούδια που αγαπώ και επιθυμώ να αγαπηθούν από τον κόσμο”

Καλώς ήρθες στο Polismagazino.

Λίγα λόγια για σένα και για αυτό που κάνεις, σαν μια πρώτη γνωριμία. Καλησπέρα σας. Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή την πρόσκληση. Είμαι τραγουδιστής και κάνω τραγούδια που αγαπώ και επιθυμώ να αγαπηθούν από τον κόσμο.

Πότε ξεκίνησες την ενασχόληση σου με τη μουσική και ποια ήταν τα πρώτα ερεθίσματα σου; Η εμπειρία μου με τη μουσική ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία. Παιδί του δημοτικού είχα αγκαλιά μια κιθάρα και μου άρεσε πάρα πολύ.

Ποια είναι η πρώτη σου μουσική ανάμνηση; Το πιο έντονο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ραδιόφωνο που είχαμε στο σπίτι μας και ακούγαμε μουσική σχεδόν όλες τις ώρες.

Ποια ήταν η πιο καθοριστική στιγμή, όπου ένιωσες ότι η μουσική θα είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου; Αυτό το ένιωθα από πολύ μικρή ηλικία. Μου άρεσε να ακούω και να παίζω.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές επιρροές σου, μουσικές και μη, που σε οδήγησαν να δημιουργείς με τον τρόπο που δημιουργείς σήμερα; Πάντα άκουγα όλα τα είδη μουσικής γιατί πιστεύω ότι η μουσική είναι μία. Οπότε έχω επηρεαστεί από πολλά διαφορετικά είδη να πω την αλήθεια.

Σε “τρομάζει” η έννοια της επιτυχίας ή της αποτυχίας; Έχω μάθει να μη τρομάζω γενικά. Η επιτυχία και η αποτυχία είναι μέρος τη ζωής. Όπως και να έρθουν τα πράγματα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Λίγα λόγια θα θέλαμε για την πιο πρόσφατη κυκλοφορία σου. Τα Κόκκινα Τριαντάφυλλα τα υπογράφει στιχουργικά ο αγαπημένος μου φίλος Βασίλης Παππάς και την μουσική την έχω γράψει εγώ. Είναι ένα τραγούδι που αμέσως με άγγιξαν οι στίχοι του και με χαρά μεγάλη άρχισα να το δουλεύω.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σου σχέδια; Αυτό τον καιρό ετοιμάζουμε πάλι με τον Βασίλη Παππά το νέο μας τραγούδι. Λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα. Μια ερωτική μπαλάντα.

Ευχαριστώ πολύ.
https://www.facebook.com/ThomasDimitrakopoulo/