Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη με τον Κυριάκο Μαριδάκη

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Συνάντηση  με τον Κυριάκο Μαριδάκη είχε σήμερα (11/10/2018), ο υπουργός  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μαριδάκης εκπροσωπώντας το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς ενημέρωσε τον κ.Κουβέλη για όλες τις διεθνείς ενέργειες του σε συνεργασία με τη Κυβέρνηση  για την προστασία , προβολή ανάδειξη των αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων  της  Αρχαίας Σαλαμίνας , τον φάκελο της UNESCO , την προετοιμασία της Παγκοσμίου επετείου για το 2020 όπως και τα αναπτυξιακά τουριστικά projects  μετα την  περσινή διυπουργική που διοργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου για την άμεση ενίσχυση τόσο της τοπική όσο και τη  Εθνικής Οικονομίας.

 

Ο Υπουργός αναγνωρίζοντας και συγχαίροντας το κ. Μαριδάκη για την διεθνή του δράση προβάλλοντας την Ελλάδα διεθνώς όπως και τη πρότυπη παγκοσμίως πολιτιστική διπλωματία που έχει αναπτύξει σε 51 κράτη μετατρέποντας ένα πολεμικό γεγονός σε σύμβολο Ειρήνης, διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο  θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που ετέθησαν και θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε τέτοια προσπάθεια.