Στο Marketplace του e-shop Μασούτης λειτουργεί τώρα και το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you.gr!

H Ηλεκτρονική αγορά – Marketplace του e-shop Μασούτης υποδέχτηκε ακόμα έναν σημαντικό συνεργάτη. Στην ενότητα «Οι συνεργάτες μας» προστέθηκε το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you.gr!

Περισσότερες από 20.000 επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα ομορφιάς και υγείας και δημοφιλείς εταιρείες (Apivita, Frezyderm, Korres, Health Aid, Vichy, La Roche Posay, Solgar, Lamberts, Health Aid και πολλές άλλες), βρίσκονται πλέον στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μασούτης. Μέσα στο γνώριμο περιβάλλον αγορών του e-shop masoutis ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα σε μία συναλλαγή να κάνει ταυτόχρονα αγορές απευθείας από τους συνεργάτες, σε 45 πόλεις της Ελλάδας.

Το vita4you.gr είναι ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα, έχοντας ως αποστολή να προάγει την υγεία και την ευεξία μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προϊοντικών επιλογών, εστιάζοντας πάντα στην αληθινή φροντίδα κάθε πελάτη.

Μέσα από το Marketplace του e-shop Μασούτης γίνεται ακόμα πιο προσιτό στον καταναλωτή, μαζί με άλλα ποιοτικά καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε πρόσφατα στα Super Market Awards 2021 στην κατηγορία Ηλεκτρονική αγορά – Marketplace, για την ενότητα «Οι συνεργάτες μας» στο e-shop masoutis. Μια σημαντική καινοτομία στις ηλεκτρονικές αγορές από την εταιρεία Μασούτης, που επιβραβεύτηκε από έναν πολύ σημαντικό φορέα.

https://eshop.masoutis.gr/