Στο Μεσολόγγι για διακοπές ο γνωστός χορογράφος και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος

Ο Χορογράφος και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος βρίσκεται για διακοπές στο τόπο όπου κατάγεται η μητέρα του όπου για πρώτη φορά γιόρτασε τα γενέθλια του με μια μοναδική φωτογράφιση που έκανε μέσα απο την φωτογραφική ματιά του φωτογράφου Αντώνη Αλεξάκη, στα τοπία πίνακες της Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου συμβολίζοντας την ζωή, την αισιοδοξία, τον δυναμισμό που έχει ο άνθρωπος μέσα του συνδυάζοντας ως θέμα την φωτιά με το νερό και τον άνθρωπο ανάμεσα, δίνοντας την μάχη για επιβίωση επίκαιρο όσο ποτέ ιδικά αυτή την περίοδο που η χώρα μας βρέθηκε σε έναν πόλεμο με τις πυρκαγιές όπου η ανθρώπινη ψυχή ταλαιπωρήθηκε.

Ο Μενούνος τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται συχνά το Μεσολόγγι νιώθοντας συγκίνηση και αγάπη για τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, όπου τιμά τους προγόνους του όπου έζησαν και μεγάλωσαν εδώ με κάθε δραστηριότητα του όταν έρχεται. Τόπος έμπνευσης για δημιουργία για κάθε καλλιτέχνη που επισκέπτεται αυτόν τον Ιστορικό τόπο.

Φέτος τον χειμώνα θα είναι για δεύτερη χρονιά στο θέατρο μικρό Broadway στο κέντρο της Αθήνας στο θεατρικό αριστούργημα του Α. Τσέχοφ “Βυσσινόκηπος”

Πηγή agrinio24.gr