Στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά η παιδική παράσταση “MaGic CiRcus Show”

Παρακευή 16 Σεπτεμβρίου

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Πασβάντης δημιουργεί ένα σύγχρονο circus variete show με ένα πλούσιο επιτελείο καλλιτεχνών που θα σας καταπλήξουν.

Ο fire performer DEVA, που κέρδισε φέτος τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Fire Arcst of the year 2022 στην Εσθονία,  θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του, το πιο φαντασμαγορικο fire show που έγινε ποτέ. Πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες και πυροτεχνήματα σε ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο.  Ο διεθνώς αναγνωρισμένος μάγος Tristan θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας μέσα από εξαφανίσεις, ψευδαισθήσεις και εντυπωσιακά μαγικά νούμερα που θα σας καταπλήξουν. 

Οι εναέριες ακροβάτισσες Δανάη Μαλτέζου και Εύα Γαλάνη θα σας κόψουν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά τους μέσα από μοναδικές χορογραφίες σε πανιά, κρίκο, σχοινί και ιμάντες. 

Ο μοναδικός μιμος Alex de Pari μετά την επιτυχία του στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της silent comedy με μοναδικά νούμερα και άφθονο γέλιο.  Ο circus performer Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινιδης) θα σας μαγέψει με ένα υπέροχο ακροβατικό νούμερο εδάφους χορεύοντας με ένα τεράστιο μεταλλικό στεφάνι (Cyr wheel) που στροβιλίζετε στο έδαφος. 

Η contorconist Νίνα Σαββίδη θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες ευλυγισίας και ισορροπίας του ανθρώπινου σώματος σε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό νούμερο εδάφους που θα εντυπωσιάσει. 

Και ένας θίασος από ακροβάτες και ζογκλέρ σε εντυπωσιακά νούμερα με κορύνες, hula hoops και κοντάρια που θα σας καταπλήξουν. 

Μια οικογενειακή παράσταση τσίρκο που δεν πρέπει να χάσετε. 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία : Αντώνης Πασβάντης  

Συμμετέχουν : DEVA , Tristan , Alex de Pari , Δανάη Μαλτεζου , Orto (Κωνσταντίνος

Κωσταντινίδης) , Νίνα Σαβίδη, Εύα Γαλάνη , Chriscan, Ναταλία Ρομανού 

Μουσική επιμέλεια : Deva Performing Arts

Διάρκεια 90 λεπτά

Ώρα έναρξης  20.00