Σταμάτης Κραουνάκης – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

Μια τέτοια καλλιτεχνική συνάντηση δεν θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη! Σταμάτης Κραουνάκης – Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. Ένας δίσκος που αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ. Αγαπήθηκε τόσο που ανακηρύχθηκε ο #1 δίσκος σε φυσικές πωλήσεις για το 2022 στο επίσημο chart πωλήσεων της IFPI.

Και αυτό άξιζε να γιορταστεί! Έτσι και έγινε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, σε μια βραδιά γεμάτη αγάπη, όπως άλλωστε ταίριαζε στην ημέρα.

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ιστορικό χώρο στην Αθήνα, στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΩΝ στη Πλάκα, το πιο παλιό σωζόμενο αθηναϊκό σπίτι, το αρχοντικό της οικογένειας των Μπενιζέλων και της οσίας Φιλοθέης. Ένας μαγικός χώρος που με μια «συμπαντική συγκυρία» όπως είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης φιλοξένησε αυτή την γιορτή.

Διευθύνουσα Σύμβουλος της MinosEMI/Universal, κα Μαργαρίτα Μάτσα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μίλησε για την πολύ όμορφη περιπέτεια αυτού του δίσκου μέχρι τη δημιουργία του, αλλά και το πώς και σ’ αυτό το άλμπουμ η Ελεωνόρα  συνέπραξε με τον Σταμάτη Κραουνάκη σε μια διαδρομή γεμάτη σεβασμό, πάθος και μεγάλη αγάπη του ενός για τον άλλον αλλά και για το καλό ελληνικό τραγούδι. Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, εκτός από την απονομή και στους δυο για την επιτυχία του album, έγινε ειδική αναφορά στην μέχρι τώρα επιτυχημένη και εξαιρετικά σημαντική πορεία του Σταμάτη Κραουνάκη στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η βραδιά είχε και τις εκπλήξεις της. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη  ζωντανά για τους φίλους τους που κατέκλυσαν τον ιστορικό αυτό χώρομε τη βοήθεια των συνεργατών μουσικών της Βασίλη Νησσόπουλο στο μπάσο, Νίκο Κατσίκη στο μπουζούκι, Στέλιο Φραγκούς στα πλήκτρα, Ντίνο Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν και Δημήτρα Τσάκα στα πνευστά.

Ακούστηκαν τραγούδια από το album τους αλλά και αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, όπως μοναδικά και με το δικό της συναίσθημα ερμήνευσε η Ελεωνόρα. 

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, με χαρά, χιούμορ, αγάπη και πολύ καλή μουσική.