Σουσάνα Τρυφιάτη «Τα αφανέρωτα»

Στίχοι – μουσική: Μίλτος Σελητσανιώτης

Η νέα ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη συστήνεται δισκογραφικά με το πρώτο της ολοκληρωμένο album σε μουσική και στίχους του νέου τραγουδοποιού Μίλτου Σελητσανιώτη.

“Τα Αφανέρωτα” είναι ο τίτλος του δίσκου που περιέχει δέκα νέα τραγούδια, εννέα με ελληνικούς στίχους και ένα με ισπανικούς, που τις χάρισε ο Χιλιανός ποιητής Jaime Svart.

Η Σουσάνα είναι μία λαϊκή, λυρική φωνή που την πλαισιώνει μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών με φυσικό ήχο. Έπαιξαν και ηχογράφησαν όλοι μαζί, όπως τον παλιό καλό καιρό, για να καταγραφεί ο παλμός και η δόνηση του κάθε τραγουδιού με την ενορχηστρωτική φροντίδα του ταλαντούχου Μίλτου Σελητσανιώτη. Πρωτότυπες συνθέσεις, αισθαντικοί στίχοι που αξιοποιούνται από την ερμηνεία της Σουσάνας.

Η Σουσάνα, πιστή εδώ και χρόνια στο λαϊκό τραγούδι όπως το παρουσιάζει στις εμφανίσεις, μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ερμηνευτική της δύναμη σε αυτό το πρώτο album.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι “Ποιος” που προλόγισε αυτό το album με τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Μαυροφοράκη (RGB Studios).

Η Σουσάνα Τρυφιάτη στις ζωντανές της εμφανίσεις έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους.Λίγα λόγια για τη Σουσάνα Τρυφιάτη

Η Σουσάνα Τρυφιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι μουσικές ρίζες της οικογένειας της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος Αντίστιξης από το ωδείο “Κατερίνα Μάσκα” και κάτοχος του μεταπτυχιακού “Σχολική Ψυχολογία και Μαθησιακές Διαταραχές” από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Είναι διπλωματούχος μονωδίας και κλασσικού τραγουδιού από το ωδείο Αθηνών.

Ακολουθήστε τη Σουσάνα Τρυφιάτη στα Social Media: 
Facebook | Instagram

Link στο YouTube: Ποιος

Δείτε επίσης:

Τη διασκευή στο τραγούδι «Δεν μας συγχωρώ» του Νίκου Πορτοκάλολγου

Το album κυκλοφορεί από την Μικρός Ήρως.