ΣΟΥΑΡέ live στο «Φεστιβάλ στη Θάλασσα», στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Οι ΣΟΥΑΡέ δίνουν την πρώτη τους φετινή συναυλία στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ στη Θάλασσα», στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 21.00.

Στη συναυλία συμμετέχει η Λαμπρινή Καρακώστα. Το πρόγραμμα που με μεγάλη αγάπη έχουν ετοιμάσει, περιλαμβάνει τα τραγούδια από τη δισκογραφική τους παρουσία, καθώς και επιλογή από λαϊκά, ρεμπέτικα, κινηματογραφικά και άλλα τραγούδια με τη γνωστή μοναδική τους αισθητική. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Οι ΣΟΥΑΡέ παρουσιάζουν μια επιλογή αγαπημένων τους ελληνικών τραγουδιών, με χαμόγελο και καλοκαιρινή διάθεση (που τους διακατέχει όλον το χρόνο), και μόνο περιορισμό την αισθητική τους. Με τον ιδιαίτερο ήχο και τις χαρακτηριστικές πολυφωνίες οι ΣΟΥΑΡέ αποτελούν μια ιδιαίτερα δραστήρια μουσική παρέα. Πρόκειται για ένα μουσικό συγκρότημα φίλων μουσικών που για δεκαετίες εμφανίζονταν μαζί παίζοντας μουσική. Το 2015 ένωσαν τις δυνάμεις τους επιδιώκοντας μια πιο σταθερή δομή η οποία να αναδεικνύει το χαρακτήρα και τον ήχο που τους συνδέει.
 
Τους έχουμε γνωρίσει δισκογραφικά στο «Καλημέρα» με τον Ορφέα Περίδη, στο «Τροβαδούρος» με τον Κωστή Μαραβέγια, στο δικό τους «Άντε να δούμε πού θα βγει», στο «Λέω να σιγοτραγουδήσω» με τον Σωκράτη Μάλαμα, στο «Τι άλλο θες να πω» με την Νατάσσα Μποφίλιου, όλα τραγούδια από το άλμπουμ «Σμίλη» του συνθέτη και συνεργάτη τους Πέτρου Βαγιόπουλου, σε στίχους της Μερόπης Γραμμένου, το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από το ”Όγδοο”. Κυκλοφόρησαν πρόσφατα και τον «Άμυαλο», το πρώτο τους single σε σύνθεση και στίχους Αλκαίου Σουγιούλ και Σαράντη Αλιβιζάτου.
 
Στις ζωντανές τους εμφανίσεις παίζουν έντεχνα, κινηματογραφικά, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά, μέχρι ρετρό και καντάδες, ενώ αξέχαστες παραμένουν οι εμφανίσεις τους στις παραστάσεις «Κάτω στον Πειραιά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Τους ΣΟΥΑΡέ αποτελούν οι:
 
Λευτέρης Βαϊόπουλος (Τραγούδι, Κιθάρα)
Μιχάλης Δάρμας (Κόντραμπάσο)
Γιάννης Δάφνος (Τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν)
Αλκαίος Σουγιούλ (Τραγούδι, μπουζούκι, μαντολίνο)
Κώστας Σπυράτος (Κρουστά)
 
Συμμετέχει η Λαμπρινή Καρακώστα
 
Ακολουθήστε τους:

http://www.souare.gr https://www.youtube.com/souare_official https://www.facebook.com/souare.gr https://www.instagram.com/souare_official/