How it all started!

Η Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου είναι η δημιουργός και η Creative Director της εταιρείας PCP Clothing, που ιδρύθηκε το 2014.

Τελειώνοντας το πτυχίο της πάνω στο Σχέδιο μόδας και υφάσματος αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή επιχείρηση ανδρικών ρούχων και έτσι ξεκίνησε το δικό της γυναικείο fashion label PCP.

Η PCP έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κερδίσει πολλές καλές εντυπώσεις και να μπει στα καλύτερα καταστήματα της Ελλάδος και να γίνει πλέον ένα international brand. Αυτό που ξεκίνησε σαν πτυχιακή τώρα έχει γίνει η έμπνευση για την αρχή μιας σειράς από κολάν, αξεσουάρ και ρούχα εμπνευσμένα από τα 80s.
Τα PCP είναι φτιαγμένα για να τα απολαμβάνει κανείς από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τογραφείο, το γυμναστήριο, μέχρι και να τελειώσει η μέρα απολαμβάνοντας Midory coctails με παρέα. Μέσω του PCP η Πέλλα είναι αποφασισμένη να φτιάξει ένα καλύτερο κόσμο. Από το να βάλει ένα δωράκι σε μια παιδική συσκευασία και να μοιράσει ένα χαμόγελο, μέχρι το να μένει πιστή στις αξίες της. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μην ερωτευτεί την εταιρεία και την οικογένεια πίσω από αυτήν.
Όπως λέει και η ίδια: “Οταν η δουλειά σου ανταμείβεται, επιβάλλεται να δίνεις πίσω στην κοινωνία. Για αυτό αγαπάμε και το glitter τόσο πολύ, μέσω του #glitteranarchy κινήματος μοιράζουμε μαγεία στον κοσμο”

The Glitter Company!

Η εταιρεία PCP Clothing προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ανδρικών ενδυμάτων η οποία ιδρύθηκε το 1959 από τον παππού Πέτρο Παπαχρήστου. Θυμάται πάντα από την παιδική της ηλικία να είναι μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής και να βλέπει τον παππού της στο κοφτήριο και στις διαδικασίες παραγωγής των ρούχων και αυτό ήταν η αρχή του ξεκινήματος της στον κόσμο της μόδας.
Η Πέλλα κατευθείαν αποδέχτηκε την πρόκληση του να φτιάξει ρούχα που θα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες για κάθε περίπτωση και κάπως έτσι ξεκίνησε και το PCP.
Ο μεγάλος αδερφός της Πέλλας, Πέτρος Παπαχρήστου αφού τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων, γύρισε πίσω και ανέλαβε την επιχείρηση ως Operations Manager. Αυτό το δυναμικό ντουέτο δεν σταματάει ποτέ, σκοπός τους είναι να μοιράσει #glitteranarchy και να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στα κεντρικά στην Θεσσαλονίκη και αρνούνται να συμβιβαστούν με κατώτερης ποιότητας υφάσματα αλλά και συνθήκες εργασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η PCP Clothing εμφανίστηκε από τις στάχτες της οικονομικής ύφεσης και άρχισε να ανθίζει, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για την χώρα της. Η ομάδα αποτελείται από 70% γυναίκες και όλοι μαζί θέλουν να συνεισφέρουν στον πολιτισμό και στην κοινωνία με υπερηφάνεια και φυσικά, με στυλ.

Το φρέσκο brand PCP από την Θεσσαλονίκη έχει παιχνιδιάρικο ύφος επηρεασμένο απ’ την urban κουλτούρα και αισθητική με ιδιαίτερες δημιουργίες σε έντονα χρώματα και fashionable υφές. Τα PCP κολάν κολακεύουν το σώμα και είναι ιδανικά για δραστήρια κορίτσια με αυτοπεποίθηση και στυλ.