Σεμινάριο Υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής αφήνει για λίγο την πόλη της Αθήνας και φτάνει στη Θεσσαλονίκη για ένα σεμινάριο στο GREY STUDIO.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Λίγα Λόγια για το σεμινάριο
Άξονα του σεμιναρίου θα αποτελέσει το ζωτικής σημασίας για τον ηθοποιό ερώτημα:
«Πως μπορεί ένας ηθοποιός να κάνει τις λέξεις άλλων, δικές του λέξεις.»

Μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σ’ αυτό το ερώτημα και να εμφυσήσουμε στις λέξεις την ψυχή μας, τα βιώματα και τις αισθήσεις μας.

Όχημα μας για αυτό το 4ήμερο θα αποτελέσουν τα ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη

Ημέρες: 7,8,9 και 10 Ιουλιου
Ώρες 17·00 με 22·00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 1891125

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Μπιμπη 

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Για την ερμηνεία του στην παράσταση «Το δέντρο του Οιδίποδα»  τιμήθηκε με το βραβείο «Δημήτρης Χορν» το 2017 

Εκπαιδεύτηκε πάνω στο «Σύστημα» του Στανισλάφσκι και τη «Μέθοδο» του Actors Studio από τον Αντρέα Μανωλικάκη, πρόεδρο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Actors Studio Drama School (Master of Fine Arts), παρακολουθώντας επί 6 συναπτά έτη τα σεμινάρια του στην Αθήνα.

Με την Ομάδα Ιδέα δημιούργησαν την παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2” και ταξίδεψαν μαζί της σε πολλά μέρη της Ελλάδας, στη Κύπρο στη Νέα Σκηνή του Θ.Ο.Κ, στη Σερβία (προσκεκλημένοι από το Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σαίξπηρ), στο Φεστιβάλ Almagro της Ισπανίας, όπου κέρδισαν την πρώτη θέση, στο Folia 2016 στην Πορτογαλία, στο Τeatro Clasico MX στο Μεξικό και στην Ζυρίχη στο Φεστιβάλ Ελληνικών θιάσων. 
Η ερμηνεία του σ’ αυτή τη παράσταση του χάρισε και την υποψηφιότητα για το βραβείο “Δημήτρης Χορν” το 2014.
Ως μέλος της Ομάδας Ιδέα έχει σκηνοθετήσει τα έργα «Η τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά, «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ και την «Αριστοφανιάδα», σε δικό τους κείμενο (συμπαραγωγή ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης και Ελληνικού Φεστιβάλ).

Ο ίδιος διασκεύασε και σκηνοθέτησε το μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα» (Εθνικό Θέατρο 2015 – 2016).
Ως ηθοποιός συμμετείχε στις παραστάσεις: «Σήμα κινδύνου» του Αντώνη Σαμαράκη σε σκηνοθεσία Άγγελου Αντωνόπουλου «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, «Ιππόλυτος» σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου  «Το Δέντρο του Οιδίποδα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου «Ιών» σε σκηνοθεσία Ιολης Ανδρεαδη , «Οι κάτω απ’τα αστέρια» σε σκηνοθεσία του ίδιου, της Λιλας Μπακλεση και της Αρτεμιδος Γρυμπλα
κ.α. 

Την τρέχουσα θεατρική περίοδο που μας πέρασε πρωταγωνιστούσε,στον «Επιθεωρητή» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλιππογλου στο Θέατρο Άλφα και στο «Πόλεμος και Ειρήνη» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεαδη στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.