Σάκης Χαβιάρας: “Για ποια αγάπη μου μιλάς”

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 23:30 στο Άβατο Live Stage, το νέο του τραγούδι με τίτλο “Για ποια αγάπη μου μιλάς” του οποίου την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο αγαπημένος καλλιτέχνης Βασίλης Καρράς.

Λίγα λόγια για τον Σάκη Χαβιάρα:

Ο καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά στο Άβατο live stage στην Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο, αλλά από πιο παλιά με την συνεχή 8ετή συνεργασία που είχε με τον EΡΩΤΙΚΟ MARE.
Έχει καταφέρει αδιαμφισβήτητα και αποδεδειγμένα να εδραιωθεί ως ο πιο ευέλικτος ερμηνευτής και performer στη Βόρεια Ελλάδα “μαγεύοντας” το κοινό με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας του μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής για όλες τις ηλικίες, με αποτέλεσμα να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές!
Επίσης, ακόμα ένα δυναμικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι η ικανότητά του να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το κοινό.
Έχει συνεργαστεί ως βασικός ερμηνευτής αλλά και σε opening act με καταξιώμενους καλλιτέχνες όπως τους Αδελφούς Κων/νο & Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Διεθνούς φήμης συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, τον συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Σαμπάνη καθώς και με κορυφαίους Έλληνες σολίστες μουσικούς.

Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτεχνική του πορεία και για την δισκογραφία του στο Official website http://www.sakischaviaras.gr .
FB page: http://Sakis Chaviaras Official