Μία νέα συνεργασία αρχίζει ανάμεσα στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και το PETSHOP88.GR

Μία νέα συνεργασία αρχίζει ανάμεσα στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και το PETSHOP88.GR

Και οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους όλα τα δεσποζόμενα και μη. Το petshop88.gr τόσα χρόνια στηρίζει βάσει των δυνατοτήτων του πολλές περιπτώσεις και περιστατικά με κάθε τρόπο και χωρίς καμία δημοσιότητα. Αθόρυβα, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή υποστήριξης. Γνωστή η φιλοζωική του δράση Πανελληνίως.

Έτσι η ΣΟΝΕ συνεργάζεται για πρώτη φορά με το petshop88.gr ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν τους κηδεμόνες ή τους φιλόζωους οι οποίοι φροντίζουν ζωάκια.

Μια κίνηση συμπαράστασης λόγω του covid19, με τις σχετικές εκπτώσεις οι οποίες καθορίζονται από το κατάστημα λόγω της συνεργασίας αυτής.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν το site του petshop88.gr και να μάθουν περισσότερα: www.petshop88.gr. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραγγείλουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, τηλεφωνικά ή από το φυσικό κατάστημα μπορούν να αναφέρουν είτε σε μορφή σχολίου είτε στον/στην υπάλληλο εξυπηρέτησης αντίστοιχα, την συνεργασία ΣΟΝΕ – PETSHOP88.GR προκειμένου να λάβουν την ειδική έκπτωση.

Ο πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΣΟΝΕ Ευάγγελος Αραμπατζής και ο ιδιοκτήτης του petshop88.gr Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος προσφέρουν μέσα από αυτή την συνεργασία δύναμη και ελπίδα, ώστε κανένα δεσποζόμενο ζωάκι να μην γίνει αδέσποτο. Όλοι μαζί δίνουμε μάχη να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.

Petshop88.gr

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος – Youth Symphony Orchestra of Greece