Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage του Βodega από Σάλτη – Τσαγκρινού – Βέρο

Μία ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλιά του, περίμενε τον Σάκη Αρσενίου, το βράδυ του Σαββάτου, από τους συναδέλφους του, στο Bodega Live Stage.

Και ενώ ο δημοφιλής ερμηνευτής, τραγουδούσε επί σκηνής, και αποθεωνόταν από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Γιώργος Βέρος, έκαναν την εμφάνισή τους, on stage, διακόπτοντας το πρόγραμμά του, και αιφνιδιάζοντάς τον.

 Κρατώντας μία τούρτα, με αφορμή τα γενέθλιά του στις 19 Μαρτίου, μαζί με όλο το μαγαζί, του τραγούδησαν το happy birthday, με τον ίδιο, να τους ευχαριστεί από καρδιάς, και να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

Δηλώνοντας και δημόσια, από την πίστα του Bodega, ότι τα φετινά γενέθλια του, ήταν τα πιο όμορφα της ζωής του, αφού έλαβε το ωραιότερο δώρο, από τη σύζυγό του, Λαμπρινή, την γέννηση του μονάκριβου γιου τους, την Πέμπτη 16 Μαρτίου!

O Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Βέρος, η Ανχελίτα και ο Γιάννης Λάφης, εδώ και μήνες, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, προκαλούν sold out εμφανίσεις, και έχουν κερδίσει το στοίχημα της διασκέδασης, στο Bodega!