Πως αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο η Υβόννη Μπόσνιακ;

Η Υβόννη Μπόσνιακ, είναι μια πολυάσχολη γυναίκα με έντονη καθημερινότητα. Οι πονοκέφαλοι, όμως, ήταν ένα συχνό πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Μέχρι που ανακάλυψε το Head X.

Από εκείνη την στιγμή, η Υβόννη Μπόσνιακ αποχαιρέτησε μια για πάντα τους πονοκεφάλους.
Η πανέμορφη σχεδιάστρια και μοντέλο, πλέον, δεν πηγαίνει πουθενά, χωρίς το αγαπημένο της stick και είναι η μούσα του τηλεοπτικού σποτ του Head X, για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.

Το Head X αποτελεί έναν ολοκληρωτικά διαφορετικό και ταυτόχρονα καινοτόμο τρόπο αντιμετώπισης των πονοκεφάλων. Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο που προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση χωρίς χάπια.

Η πρωτοπορία του Head X είναι διπλή και έγκειται στην μορφή αλλά και στην σύσταση του . Αρχικά είναι ένα stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Δεύτερον το βασικό δραστικό συστατικό του προϊόντος είναι η μενθόλη.

Εξυπηρετεί λόγω της ευκολίας του όλους τους ανθρώπους και ειδικά εκείνους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εφαρμόσετε το stick του Head X στο μέτωπό σας. Γρήγορα θα αισθανθείτε μία χαλαρωτική δροσερή αίσθηση η οποία αποτελεί την πρώτη ένδειξη ότι η δράση του αρχίζει να λειτουργεί και εντός ολίγων λεπτών θα έχετε απαλλαγεί εντελώς από τον πονοκέφαλο.

Το Head X είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, στα καταστήματα HONDOS CENTER καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.