Γιάννης Πάριος – Γλυκερία

Μόνο Αγάπη

στο BARAONDA MUSIC HALL

και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
για έναν ξεχωριστό χειμώνα!

Μόνο Αγάπη!!! υποστηρίζουν ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία αυτό τον χειμώνα στο Baraonda Music Hall ενθουσιάζοντας το κοινό τους.

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές του βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια παρέα με τον Θανάση Αλευρά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όπου δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να χειροκροτούν τους δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες τους οποίους επισκέφθηκαν και στα καμαρίνια για να τους συγχαρούν. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μάλιστα ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε με τα αγαπημένα τραγούδια της Γλυκερίας.

Ο Γιάννης Πάριος στα καλύτερά του, προσφέρει ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε, προτρέποντας τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί του έως το … ξημέρωμα.

Η Γλυκερία, άμεση, δημιουργεί την δική της ατμόσφαιρα με δικά της τραγούδια αλλά και τραγούδια άλλων που έχει αγαπήσει ενώ στο πρόγραμμά της παρεμβάλλονται ντουέτα με τον Βασίλη Προδρόμου & τη Χριστιάννα Γαλιάτσου.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές μας παρασύρουν με τις ερμηνείες τους και την παρουσία τους στη σκηνή σε όμορφα τραγούδια, δημιουργούν ένα κλίμα παρέας όπου όλοι τραγουδούν και διασκεδάζουν.

Στο Baraonda Music Hall το πρόγραμμα ξεκινά με την πολύ καλή Ελένη Αλεξανδρή με λίγα τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο, την Χριστιάννα Γαλιάτσου και τον Βασίλη Προδρόμου. Στα hightlight του προγράμματος ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία μαζί για πρώτη φορά αλλά ο καθένας εμφανίζεται με την δική του ορχήστρα.

Γιάννης Πάριος – Γλυκερία
Μόνο Αγάπη
στο BARAONDA MUSIC HALL
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
για έναν ξεχωριστό χειμώνα!

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι