Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης εντάσσεται στο ιατρικό δυναμικό της νέας Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Athens

Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Το Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, καλωσορίζει στο δυναμικό του τον Δρ. Ιωάννη Ζερβομανωλάκη, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, ο οποίος ενισχύει με την οργανωτική και διοικητική του εμπειρία τη νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Athens καθώς και το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης απέκτησε την Ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας στη Γερμανία και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή από το Πανεπιστήμιο της Βόννης.

Αξιοποιώντας τις σπουδές Healthcare Management στο Πανεπιστήμιο UMIT του Innsbruck και MBA στο ALBA Business School του American College of Greece, προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του από θέσεις ευθύνης σε μεγάλες Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ως Αναπληρωτής Διευθυντής της Κλινικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου του Innsbruck στην Αυστρία τιμήθηκε με τα ερευνητικά βραβεία της Αυστριακής Εταιρείας Γυναικολογίας και της Αυστριακής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής για την έρευνά του στη διατήρηση γονιμότητας νέων γυναικών με καρκίνο.

Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής ESHRE, της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής ASRM, της Διεθνούς Εταιρείας Διατήρησης Γονιμότητας ISFP και του Γερμανικού Πανεπιστημιακού Δικτύου Διατήρησης Γονιμότητας Fertiprotekt.