Πρότυπο κατάστημα Μασούτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Μέσα από μια καινοτόμα συνεργασία της εταιρείας Μασούτης με την Fraport δημιουργήθηκε για πρώτη φορά  ένα σούπερ μάρκετ μέσα σε χώρο αεροδρομίου. Βρίσκεται στον χώρο αφίξεων, στην έξοδο 2.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Στη μετάβαση σε μια εποχή μετασχηματισμού των σημείων λιανικής πώλησης σε σημεία εξυπηρέτησης, η Μασούτης δηλώνει παρούσα  και το σηματοδοτεί  με το σούπερ μάρκετ Μασούτης στο αεροδρόμιο.

Στο πρότυπο των conveniense stores,  μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον ταξιδεύει  για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, για τουρισμό, για αναψυχή. Σε αυτό βρίσκει όλα τα απαραίτητα είδη όταν επιστρέφει από ταξίδι, μέχρι και με την τελευταία άφιξη πτήσης. Επίσης, μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, αλλά και πολλές άλλες ιδέες για ξεχωριστά δώρα.

Το κατάστημα λειτουργεί με συνεχές ωράριο από 7 το πρωί μέχρι 11 το βράδυ. Διαθέτει όλα τα προϊόντα σε οικονομικές τιμές που ισχύουν σε όλα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Είναι ένα από τα 333 «οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ.

Έχει δημιουργηθεί με βάση το πρότυπο των νέων σούπερ μάρκετ Μασούτη που προσφέρουν ένα διαφορετικό, ποιοτικό και ευχάριστο περιβάλλον αγορών. Προσαρμοσμένο στο νέο concept του αεροδρομίου με σύγχρονο design  και υλικά που δημιουργούν ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια.

Από το προσωπικό του καταστήματος εκφράζονται όλες οι αξίες της εταιρείας,  ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση, ευγένεια, φροντίδα προς τον καταναλωτή.

Είναι ένα πρότυπο κατάστημα που κοσμεί το χώρο του αεροδρομίου.