Πρόσκληση στην Αλλαγή Ηγεσίας του Ομίλου Ροταράκτ Θεσσαλονίκης

Ο Όμιλος Ροταράκτ Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00 στην επίσημη Αλλαγή Ηγεσίας του, στην αίθουσα Posidon A στον ημιόροφο του Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη) τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ.

Για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης των τελευταίων 6 μηνών και σχετικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Θα παρουσιαστεί ο απολογισμός πεπραγμένων της ροταριανής χρονιάς 2020-2021 από τον απερχόμενο Πρόεδρο, καθώς και ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη νέα ροταριανή χρονιά 2021-2022 από τον εισερχόμενο Πρόεδρο. Παράλληλα, θα αποδοθούν τα βραβεία για το περασμένο ροταριανό έτος και τα αναμνηστικά στους καλεσμένους εισηγητές του Ομίλου. Τέλος, θα παρουσιαστεί η νέα Διοίκηση του Ο.Ρ.Θ. και θα ακολουθήσει η επίδοση σήματος. 
Η ατομική είσοδος ανέρχεται στα 25€. Επιπλέον, μετά τη λήξη της συνεστίασης θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. 

Για την κράτηση θέσης μπορείτε το αργότερο έως και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/epishmh-allagh-hgesias-or8

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
Με Θερμούς Ροταράκτ Χαιρετισμούς, 

Εκ μέρους του Δ.Σ.,
Ο Απερχόμενος Πρόεδρος
Χρήστος Τσερτσενές

Ο Εισερχόμενος Πρόεδρος
Αλέξανδρος Παπαναούμ 

Rotaract Club of Thessaloniki | 2484 RID Platia Fanarioton 2,1st. floor, Thessaloniki, GreeceLike us: facebook.com/rcthessaloniki

Follow us: https://www.instagram.com/rotaractclubthessaloniki