Παρουσίαση album «Ροδόσταγμα» στη Σφίγγα – Κυριακή 29 Μαΐου

Των Γιώργου Κρέπη και Γιάννη Αργυρόπουλου

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Το μουσικό έργο «ΡΟΔΟΣΤΑΓΜΑ» των δημιουργών Γιώργου Α. Κρέπη και Γιάννη Η. Αργυρόπουλου παρουσιάζεται από τις εκδόσεις Μουσικός Καθρέφτης την Κυριακή 29 Μαΐου στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα.

Το έργο περιλαμβάνει ένα σύνολο 5 (πέντε) τραγουδιών των οποίων τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Κρέπης και την μουσική ο Γιάννης Αργυρόπουλος ο οποίος επιμελήθηκε και την ενορχήστρωση του έργου.

Τα τραγούδια θα παρουσιάσουν ζωντανά οι συμμετέχοντες τραγουδιστές Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Μαρία Σταφυλοπάτη, Δημήτρης Κανέλλος, Θοδωρής Μέρμηγκας και Πάνος Μπούσαλης.

Το mastering και οι ηχογραφήσεις  τραγουδιών έγιναν στο studio Diva  του Βασίλη Μαντόγλου και στο studio Antart του Νίκου Μέρμηγκα.

Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι έργο της  Χαράς Μπελεγρή

Για το έργο θα μιλήσουν οι Σταύρος Σταθουλόπουλος  (σύμβουλος επικοινωνίας και δημόσιας διπλωματίας, επιμελητής εκδόσεων), Γιάννης Ταμπάκης (μουσικός παραγωγός Lavita Radio) και Μωυσής Ασσέρ (εκδότης – μουσικός παραγωγός της εταιρίας «Μουσικός Καθρέφτης»). Την βραδιά συντονίζει η ηθοποιός και εκπαιδευτικός Κατερίνα Βαρδακαστάνη.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149 [email protected]

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος ελεύθερη

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/