Παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Τσάτσου “Εκτός οπτικού πεδίου”

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 19:30 το “Διαβάζω για τους άλλους” και οι εκδόσεις “Εύμαρος” θα παρουσιάσουν τη συλλογή διηγημάτων του Θοδωρή Τσάτσου “Εκτός οπτικού πεδίου”, στη Θρυαλλίδα, Ηρακλειδών 11 στο Θησείο (κοντά στον ηλεκτρικό Σταθμό).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν o δημοσιογράφος Νίκος Παπαδογιάννης, η γραμματέας του Δ.Σ του “Διαβάζω για τους άλλους” Χρυσέλλα Λαγαρία και ο ίδιος  ο συγγραφέας και αντιπρόεδρος του Δ.Σ του “Διαβάζω για τους άλλους”, Θοδωρής Τσάτσος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική  παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο υπεύθυνος των εκδόσεων “Εύμαρος”, Πέτρος Κακολύρης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μέσα στις σελίδες αυτές ζουν άνθρωποι που ξέρεις. Άνθρωποι που ζητούν κάτι, ακόμη κι αν κάποιοι από αυτούς δεν ξέρουν τι ακριβώς. Άνθρωποι που θα έβλεπες γύρω σου, στο δρόμο, στο καφέ, ακόμη και σε έναν καθρέφτη.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα.

Ο Θοδωρής Τσάτσος γεννήθηκε στην Αθήνα το  1987 και είναι ολικά τυφλός εκ γενετής. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως ψυχολόγος, ενώ παράλληλα είναι αντιπρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους». Παράλληλα εργάζεται στην «Black Light», μια κοινωνική επιχείρηση που απασχολεί κυρίως τυφλούς εργαζόμενους.
Το 2021 κυκλοφόρησε με την ιδιότητα του στιχουργού και ερμηνευτή την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το πιο δικό μου ψέμα». Πρόσφατα συμμετείχε ως ερμηνευτής με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στις συναυλίες στο σκοτάδι με τίτλο «Μαζί στο φως» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια μουσική εμπειρία πρωτόγνωρη, εστιασμένη αποκλειστικά στις νότες και τα λόγια των καλλιτεχνών.