‘’ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ’’

Άριστη διοργάνωση στα Τρίκαλα και Άριστος οικοδεσπότης ο κος Ευθύμιος Καραβίνος

Σε Άριστο οικοδεσπότη αναδείχθηκε ο κος Ευθύμης Καραβίνος ο οποίος διοργάνωσε μέσω του συλλόγου του – Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΣ – με επιτυχία τις ‘’ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ’’ φιλοξενώντας 32 συλλόγους και 104 συνολικά αγώνες, αφήνοντας ευχαριστημένους όλους τους καλεσμένους του.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλα τα στυλ μάχης και όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών σε 1 ρινγκ και 2 τατάμι, κέρδισε τα εύσημα καθώς και ο διοργανωτής προέβλεψε τα πάντα και φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι κύλησαν ομαλά σε κλίμα ηρεμίας και αλληλοσεβασμού.

Ο κος Καραβίνος έχοντας το ανάλογο κύρος καθώς και τον σεβασμό των προπονητών πέτυχε να ενώσει το σύνολο σχεδόν των συλλόγων της Θεσσαλίας οι οποίοι παραβρέθηκαν στις 31 Μαρτίου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Την διοργάνωση και τον κύριο Καραβίνο τίμησαν όχι μόνο οι σύλλογοι, οι αθλητές και πλήθος κόσμου αλλά και η πολιτική ηγεσία του τόπου με την παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας καθώς και εκπροσώπων του Δημάρχου οι οποίοι έμειναν για αρκετές ώρες στο στάδιο παρακολουθώντας τους αγώνες εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή τους για το πλήθος του παραβρισκόμενου κόσμου, την αγωνιστική προσπάθεια μικρών και μεγάλων μαχητών, την άμιλλα μεταξύ των αθλητών και προπονητών κατά την διάρκεια των αγώνων.
Όλοι τους αποχώρησαν δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Καραβίνο καθώς και την υπόσχεση ότι θα βρίσκονται δίπλα του σε κάθε μελλοντική του προσπάθεια.