«Πάρε με μαζί σου»: το νέο τραγούδι του Γιώργου Μάρτου κυκλοφορεί

Το «Πάρε με μαζί σου» είναι η νέα μουσική πρόταση του ταλαντούχου τραγουδοποιού και ερμηνευτή Γιώργου Μάρτου που εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί τραγούδια υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ο Γιώργος Μάρτος είναι ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης που έχει δώσει πολλές φορές ως τώρα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του, είναι ένας φτασμένος δημιουργός που δεν επαναπαύεται, ούτε υποκύπτει στις ευκολίες που του εξασφαλίζει το δημιουργικό του χάρισμα.

To «Πάρε με μαζί σου» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι έντονων συμβολισμών και αισιοδοξίας. Μας μιλάει για έναν κόσμο που αλλάζει, για την ανάγκη που έχουμε όλοι μας να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε το ποιοι αληθινά είμαστε. Μας προτρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να μην ξεχνάμε τα ουσιώδη.

To «Πάρε με μαζί σου» συνοδεύεται από ένα όμορφο music video του Alexis Rummler και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Melodica Art Productions.

Ακολουθήστε τον Γιώργο Μάρτο στα social media:

Facebook: http://bit.ly/2Npu9Jh

Instagram: http://bit.ly/2Hi3M4o

YouTube: http://bit.ly/2HjM9kN

Spotify: https://spoti.fi/30ozNPN

Στίχοι: Γιώργος Μάρτος

Μουσική: Γιώργος Μάρτος

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Σπύρος Αβραμιώτης (τύμπανα) Πέτρος Καλορίτης (πλήκτρα) Βασίλης Νικολόπουλος (μπάσο) Γαβριήλ Σαββίδης (ηλεκτρική κιθάρα) Γιώργος Μάρτος (ακουστική κιθάρα)

Η ηχογράφηση έγινε στο Soundflakes Studio – www.soundflakes.gr

Ηχοληψία – Μίξη – Mastering: Νίκος Παπαδόπουλος

Directed by Alexis Rummler AC: Vasilis Parousis, Stam Gero Gimbal operator: Stam Gero Production assistant: Tasos Kasimatis Actress: Stella Pouliou MuA: Michaella Makrelli Παραγωγή: Lenshoots Media Productions Κυκλοφορία: Melodica Art Productions