Πάνος Μουζουράκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Τζιώβας κ.α. Πρωταγωνιστούν σε μικρού μήκους ταινίες

3 μικρού μήκους ταινίες του Θοδωρή Βουρνά βασισμένες σε θεατρικά κείμενα.

Πως υποχωρείς βάζοντας γάλα στον καφέ σου…

Ποια είναι η απόσταση ασφαλείας του θεατή…

Πως γίνεσαι εθελοντής του νόμου…

Τρεις μικρού μήκους ταινίες, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, που βασίστηκαν σε θεατρικά κείμενα και με πρωταγωνιστές γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Πάνος Μαζουράκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Τζιώβας κ.α. Είναι ελεύθερες στο ίντερνετ για όλους .

Χωρίς Γάλα βασισμένο στο θεατρικό μονόπρακτο cafe solo της Blanca Bardagil.

Ενας φιλόδοξος σεναριογράφος και ένας έμπειρος παραγωγός ψάχνουν τη χρυσή τομή για την επικείμενη συνεργασία τους. Ενας από τους δύο θα πρέπει να υποχωρήσει, βάζοντας γάλα στον καφέ του. Πρωταγωνιστούν οι Πάνος Μουζουράκης και Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Δείτε την ταινία: https://youtu.be/5o9N4jVHIRE

Δείτε το making of: https://youtu.be/2Od1Z8Gy2P8

Εθελοντές βασισμένο στο θεατρικό έργο Arizona του Juan Carlos Rubio.

Με αφορμή ένα καινούργιο νόμο που επιτρέπει την οπλοφορία και την αυτοδικία, δυο αδέλφια αποφασίζουν να προστατέψουν τη γη που κληρονόμησαν με κάθε κόστος. Η διαφορά όμως στο τρόπο σκέψη τους τους φέρνει σύντομα τον έναν απέναντι στον άλλον. Πρωταγωνιστούν οι Αντίνοος Αλμπάνης και Αλέξιος Κοτσώρης.

Δείτε την ταινία: https://youtu.be/2-XKYiIkRv0

Θεατής βασισμένο στο θεατρικό μονόλογο making movies του Γιώργου Ηλιόπουλου.

Ο Θάνος έχει αποκοπεί από κάθε συναίσθημα και παρακολουθεί τη ζωή του σαν ταινία. Από την απόσταση ασφαλείας της θέσης του θεατή επιλέγει τα πλάνα και τους ανθρώπους που θα μοντάρουν την καθημερινότητά του. Με μεγαλύτερο του φόβο ότι μπορεί να νιώσει κάτι.

Πρωταγωνιστούν οι Ορέστης Τζιώβας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ελενα Μεντζέλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Λία Τσάνα, Παναγιώτης Νάτσης και Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε την ταινία: https://youtu.be/xmqlVDTzB84

Δείτε το making of: https://youtu.be/gE_De_D8G0Y