Ο Χρήστος Μπιτσαξής συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και International Action Art στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Μέσα από τα έργα μου Θέλω να μεταφέρω προβληματισμούς και συγχρόνως ομορφιά, την ομορφιά της ζωής μέσα από όνειρα ελπίδες αγάπη και ελευθερία σκέψης και έκφρασης.

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Πιστεύω πως ναι η τέχνη μπορεί όπως και κάθε μορφή τέχνης παραδείγματος χάρη, η μουσική που με τις νότες συνθέτουν ένα μουσικό σύνολο με τα χρώματα, η ζωγραφική γενναει εικόνες μηνύματα συναισθήματα σε ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Εκθέτω τα έργα μου όχι για το βραβείο. Συμμετέχω για πρώτη φορά σε ομαδική έκθεση και αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κοινό να γνωρίσει εμένα και τις δημιουργίες μου. Το βραβείο για μένα θα είναι μέσα από τα έργα μου, το κοινό να αισθανθεί τα μηνύματα που περνάω.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Υπήρξαν διάσημοι καλλιτέχνες που εν ζωή δεν πουλήθηκαν έργα τους άφησαν όμως μία παρακαταθήκη ενός μεγάλου ονόματος. Πρωταρχικός στόχος ενός πραγματικού καλλιτέχνη δεν είναι η πώληση των έργων του. Ζωγραφίζει για να εκφράσει τον ψυχικό του κόσμο να βοηθήσει στην πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου και να αφήσει το στίγμα του. Ευχής έργων είναι τα έργα όλων των καλλιτεχνών να έχουν αγοραστικό κοινό.

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Επικοινωνία έκφραση συναίσθημα δημιουργία ζωή εξέλιξη ψυχικού και πνευματικού κόσμου.

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Στόχος μου είναι η εξέλιξη τεχνικά με νέες τεχνοτροπίες, η αποδοχή από το κοινό σαν νέος πρωτοεμφανιζόμενος εικαστικός.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr