Ο Τσιτσιπάς στη L’ Equipe & στη Vogue

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Δύο κορυφαία έντυπα του πλανήτη, ένα αθλητικό και ένα γυναικείο, φιλοξένησαν πρόσφατα άρθρα και συνεντεύξεις του Έλληνα σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις. Το παιδί φαινόμενο που έχει αφήσει κατάπληκτο με τις επιδόσεις του όλο τον κόσμο, χαίρει παντού μεγάλης εκτίμησης – εκτός από την Ελλάδα – επιβεβαιώνοντας την ρήση: “Ουδείς προφήτης στον τόπο του”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρωτοσέλιδο στη L’Equipe: “Στόχος μου να πετύχω πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Vogue: “Ο στόχος μου για φέτος είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν με πολλές νίκες. Δεν ξέρω αν είναι 50, 60 ή 70. Δεν με νοιάζει πόσες, αλλά θέλω να είμαι στην κορυφή”.

L’Equipe: Λίγο πριν πέσει στη… μάχη για το τέταρτο φετινό Grand Slam και μετά την εξαιρετική παρουσία του στα δύο πρώτα (Ημιτελικά στο Australian Open & Τελικό στο Roland Garros), ο Τσιτσιπάς πρωταγωνιστεί στο τεράστιο γαλλικό αθλητικό έντυπο, με σχετική φωτογράφιση και συνέντευξη, η οποία φέρει τον τίτλο: “Ίσως έχω κάτι μοναδικό”. Στο πρωτοσέλιδο δε, ο Στέφανος τονίζει: “Στόχος μου να πετύχω πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα διεθνή Μέσα, αποτελώντας πια ένα από τα μεγαλύτερα brand στον κόσμο, και πολύ θα ‘θελα κάποιοι που ξέρουν περισσότερα να μας πουν πόσοι Έλληνες αθλητές έχουν γίνει εξώφυλλο στο συγκεκριμένο έντυπο;

Με μια υπέροχη φωτογραφία το μεγαλύτερο γυναικείο περιοδικό του κόσμου, η Vogue, υποδέχεται τον Στέφανο Τσιτσιπά. Βρέθηκαν μαζί του, μίλησαν, τον φωτογράφησαν και τον παρουσίασαν στο κοινό τους, που αριθμεί δισεκατομμύρια αναγνώστες στον πλανήτη. Το ταλέντο του δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο ακόμα και το Νο1 γυναικείο περιοδικό μόδας στον κόσμο, γι’ αυτό και επέλεξε να τον φιλοξενήσει στις σελίδες του. Τον αποκαλούν μάλιστα…

Η συνέχεια εδώ https://bit.ly/3t4zmt8