Ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης, νέος Καλλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Ο Μάεστρος Θεόδωρος Ορφανίδης είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ
Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της Πάτμου, κύριος Νικόλαος Κουτούζος.

Ο Κύριος Ορφανίδης με καριέρα που μετρά 22 έτη, αναλαμβάνει το 19ό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου,σε μία δύσκολη συγκυρία λόγω του Covid 19, υπερθεματίζει δηλώνοντας πως ο Δήμαρχος Πάτμου κύριος Ελευθέριος Πέντεςκαι ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της Πάτμου, κύριος Νικόλαος Κουτούζος,προχώρησαν στην υλοποίηση του Φεστιβάλ, όταν τα περισσότερα φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας.

Σε μία στιγμή δύσκολη και στενάχωρη, όπου ο Πολιτισμός βάλλεται και δυστυχώς απαξιώνεται,η Πάτμος και το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής, παραμένουν μία καταφυγή στην πολιτιστική και πνευματική ανυδρία των καιρών μας,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαέστρος.

Με ένα εξαίρετο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, το Φεστιβάλ θα ανοίξει την αυλαία του την Παρασκευή 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

[email protected] https://www.facebook.com/Patmos-Sacred-Music-Festival-Φεστιβάλ-Θρησκευτικής-Μουσικής-Πάτμου-144189515601507/?epa=SEARCH_BOX