Ο Γιώργος Χρήστου στην κριτική επιτροπή των Art Awards 2024 της Dreamteam

Ο Γιώργος Χρήστου θα είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή των Art Awards 2024 της Dreamteam!

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, θεσπίζει τον εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας Art Awards καθώς και την αντίστοιχη συλλογική έκθεση Τέχνης #LOVE4ART, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. Τα έργα των Art Awards που θα είναι δημιουργίες γλυπτικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας και μικτής τεχνικής 90 καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο, θα εκτεθούν στη μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26-27-28 Φεβρουαρίου 2024.

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένα και καταξιωμένα πρόσωπα στον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού, θα αποφανθεί για τα αρτιότερα έργα και θα αποδώσει τα πρώτα βραβεία ανά κατηγορία!

www.dreamteam.org.gr
facebook & instagram: dreamteam.org.gr 

Το όνομα και η κριτική του κύριου Γιώργου Χρήστου προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός!

Λάτρης των Τεχνών και του Πολιτισμού, ο Γιώργος Χρήστου διατέλεσε Πρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου με σημαντικές και λαμπερές Πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά την θητεία του, διατηρώντας πλέον τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Δημοσίων Υποθέσεων στον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, είναι Πρόεδρος των Ιστορικών και Συνεδριακών Κέντρων της Ευρώπης HCCE, είναι συγγραφέας και ποιητής καθώς επίσης είναι πρόεδρος της πολιτικής κίνησης ΕΜΠΡΟΣ.

Το Δ.Σ της Dreamteam ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γιώργο Χρήστου για τη σύμπραξη και τη Τιμή!

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000