Ο Γιώργος Λεβεντάκης ανακηρύχθηκε στους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στον χώρο του επίπλου κουζίνας, πιστώνεται την εξελικτική πορεία της Gruppo Cucine προς την κορυφή. Με motto το «design different», αλλά και την «tailor made» λογική στον σχεδιασμό της κουζίνας, στο επίκεντρο τίθενται όχι μόνο η κατασκευή της, αλλά κυρίως ο χρήστης.

Ο Γιώργος Λεβεντάκης είναι ο CEO/Co-Founder της Gruppo Cucine. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσει 4 flagship stores και ένα δίκτυο 25 συνεργατών. Έχει συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες γύρω από την αρχιτεκτονική και το Design.

Έχοντας στόχο η κουζίνα να αποτελεί το κέντρο της οικογενειακής ευτυχίας, και επιστρατεύοντας την εικονική πραγματικότητα και το online design, η Gruppo Cucine προσφέρει στους πελάτες μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης εξ’ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο!

Επικοινωνήστε μαζί τους είτε στο [email protected] είτε καλώντας στα τηλέφωνα 215.2152000, 215.2152227, 215.2152228 ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση σχεδιασμού μέσω Video. Δείτε να σχεδιάζουν για εσάς ακολουθώντας τις επιθυμίες και τις κατευθύνσεις σας!