Οι Psychotic Apes κυκλοφορούν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ “A New Lifetime” και βίντεο για το κομμάτι “Stab”

Το “A New Lifetime” είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος Psychotic Apes. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια από το “Lifetime” EP, remix και remaster, και τέσσερα νέα κομμάτια. Το άλμπουμ είχαν προηγηθεί τα σινγκλ «Under the Dusk» και «Stab», το καθένα συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία των Thales Victor και Ayrthon Medeiros, αντίστοιχα. Το υλικό μόλις κυκλοφόρησε από τη λατινοαμερικανική εταιρεία Electric Funeral Records. “A New Lifetime”: https://onerpm.link/121896893027

Το “Under the Dusk” φέρνει έναν ήχο μεταξύ grunge και hard rock, πολύ χαρακτηριστικό της μπάντας. Οι στίχοι πραγματεύονται τα όνειρα, τη λύτρωση και την αναπόφευκτη συνάντηση με το θηρίο που υπάρχει μέσα μας. Το “Stab” είναι σίγουρα ένα από τα πιο άμεσο και πιο βαριά τραγούδια του συγκροτήματος, με τις metal επιρροές να είναι πιο παρούσες. Οι στίχοι είναι μια κάθαρση συμβολικής βαρβαρότητας ενάντια στην τυραννία που μαστίζει τις μέρες μας.

Εκτός από αυτά, ο δίσκος περιλαμβάνει επίσης μια hard rock έκδοση των “Lovely Dirty Words” (ηχογραφήθηκε στο πρώτο άλμπουμ σε ακουστική μορφή), “Foot Wound”, “Lifetime”, “Lighthouse”, “The Day When the Beast Returned » και «Σύγχρονο Πρωτεύον».

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης το μουσικό βίντεο για το κομμάτι “Stab”, που περιλαμβάνεται στο πλήρες άλμπουμ A New Lifetime. Σίγουρα, ένα από τα πιο άμεσο και πιο βαριά τραγούδια του συγκροτήματος, είναι μια κάθαρση συμβολικής βαρβαρότητας ενάντια στην τυραννία που μαστίζει τις μέρες μας.