«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ» του Ουμπέρτο Έκο

Στο Αθήναιον Θέατρο Θεσσαλονίκης
ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

https://youtu.be/ei-jyruMtLM

Το Πολιτιστικό Πάρκο παρουσιάζει και φέτος την επιτυχημένη παράσταση, εκπαιδευτικού χαρακτήρα «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ».
«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ» είναι μια διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά 4+, βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του διάσημου διανοητή, συγγραφέα και εκπαιδευτικού Ουμπέρτο Έκο.
«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ» είναι ένας ύμνος στην διαφορετικότητα, τη συμφιλίωση και την αλληλεγγύη. Είναι μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση, που όλα τα παιδιά πρέπει να δουν.
«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ» προέρχονται από διαφορετικά μέρη της Γης (Ρωσία, Κίνα, Αμερική), με πολλές διαφορές στη γλώσσα, τη μουσική και τη διατροφή, ετοιμάζονται για το πρώτο μακρινό ταξίδι στον πλανήτη Άρη. Εκεί συναντούν το Ούκου στην αρχή τον φοβούνται και του επιτίθενται, αλλά ο Ούκου δεν ξέρει από βία και χορεύει. Μετά όμως τρομάζει και κλαίει. Σιγά, σιγά τον πλησιάζουν και αρχίζουν να τον καταλαβαίνουν, είναι τόσο γλυκός και αξιαγάπητος από κοντά. Θα τον πάρουν άραγε μαζί τους στη Γη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Μετάφραση – διασκευή: Αγγελική Παρδαλίδου, Σκηνοθεσία: Ανούσκα Οικονόμου, Πρωτότυπη μουσική: Λευτέρης Κρητικός, κινησιολογία – χορογραφία: Ανούσκα Οικονόμου & Άννα Κλιάφα, κοστούμια: Ασημίνα Κουτσογιάννη .
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Ντζάνκα, Δημήτρης Νικολόπουλος, Αντώνης Αντωνάκος , Αρά Μπογοσιάν
Οργάνωση Παραγωγής: Λιάνα Γαβριήλ
Παραγωγή: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
26/4/2020 στις 3:00μ.μ.
Διάρκεια: 90 λεπτά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10 ευρώ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ /ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
Στα τηλέφωνα: 210 3647200 και 22990 42100
Στο E-mail: [email protected]
SITE: https://www.politistikoparko.com/treiskosmonautes/