Ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφθηκε το νέο TRYP by Wyndham Corfu Dassia

Ο πολυβραβευμένος Σεφ Έκτορας Μποτρίνι επισκέφθηκε το νέο μοντέρνο lifestyle ξενοδοχείο TRYP by Wyndham Corfu Dassia, προσκεκλημένος από τον διευθυντή Σπύρο Ιωαννίδη με τον οποίο συνδέονται με πολλά χρόνια γνωριμίας και φιλίας. Ο διάσημος Σεφ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την μετατροπή (rebranding) του πρώην βραβευμένου Corfu Palma Boutique hotel, σε TRYP by Wyndham Corfu Dassia, το οποίο αποτελεί ήδη ξεχωριστό σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες του νησιού.

Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia, μέσα σε ολάνθιστους κήπους με δέντρα και λουλούδια, διαθέτει μοντέρνο, ανανεωμένο στιλ. Κομψά και λειτουργικά δίκλινα, άνετα οικογενειακά δωμάτια, εξαιρετικά Superior Design Rooms και πολυτελείς Superior Design Suites που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της σύγχρονης ελληνικής φιλοξενίας. Προτεραιότητες του ξενοδοχείου μια στρατηγική που ενισχύει χαρακτηριστικά όπως Authenticity-Local Elements-Intimacy-Sustainability-Wellness&biophilic-Smart Technologies-Instagrammability.

Ο διάσημος Σεφ είχε και την ιδιαίτερη χαρά να συνομιλήσει και με στελέχη του Kitchen team του ξενοδοχείου, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή όλες τις συμβουλές του.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ευχήθηκε στον Έκτορα Μποτρίνι πάντα τα καλύτερα στην επαγγελματική πορεία που έχει χαράξει όπως και στην ξεχωριστή συμβολή και συνεισφορά του συνολικά στην μαγειρική τέχνη και την διάδοση αυτής εντός και εκτός Ελλάδας.