Οι Μορφές Έκφρασης και πάλι κοντά στα παιδιά με δύο πολύ αγαπημένες παραστάσεις!

Οι Μορφές Έκφρασης επιστρέφουν κοντά στα παιδιά με δύο πολύ αγαπημένες παραστάσεις για κοινό μικρής ηλικίας.

• Η βρεφική παράσταση «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος» ξεκινάει και πάλι αυτή την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ το μαγικό της θεατρικό ταξίδι για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης, στην οδό Αλκμήνης 13, στα Κάτω Πετράλωνα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Κού-Κου, είναι ένα πολύχρωμο πουλί που θα γίνει φίλος με ένα πολύ ζωηρό παιδί, μαζί θα παίξουν και θα εξερευνήσουν το δάσος. Η παράσταση συνεχίζει για 8η χρονιά να αποτελεί μια εξαιρετική πρώτη θεατρική εμπειρία για μικρά παιδιά καθώς ακολουθεί την κινητική, λεκτική και συναισθηματική τους εξέλιξη και τα παρακινεί να συμμετέχουν ενεργά στη δράση του παραμυθιού. Η προσέγγιση της δημιουργού της παράστασης Άννα Σεβαστή Τζίμα, συνδυάζει τη ζωντανή ερμηνεία της μουσικής επί σκηνής, το παιχνίδι, την επικοινωνία παιδιών – ηθοποιών και συνοδών δημιουργώντας μια απολαυστική θεατρική εμπειρία για όλη την οικογένεια!
«Κού-Κου!» Θέλεις να γίνουμε φίλοι;
Δημιουργία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Έναρξη:
Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:00 και μέχρι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
Που:
Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Εισιτήριο: 10€
Οικογενειακό (3 άτομα ), Ομαδικό, εκπτωτικό: 8€
Κρατήσεις μόνο ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr

• Η παράσταση «Ο Δράκος των Χρωμάτων» επιστρέφει και αυτή στο υπαίθριο «Ξέφωτο» του Βοτανικού Κήπου Διομήδους, στο Χαϊδάρι. Ιερά Οδός 403, ολοκληρώνοντας τον 1ο κύκλο παραμυθιών από την δράση των Μορφών Έκφρασης «Παραμύθια στο δάσος» Ηλικία: 3-7 ετών
Δημιουργία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ένας πεινασμένος δράκος, τρώει όλα τα χρώματα του δάσους, μετατρέποντας το σε ένα μονότονο και βαρετό μέρος. Θα μπορέσουν τα ζωάκια του δάσους να ξανακάνουν το δάσος τους πολύχρωμο; Μια παράσταση που μας κάνει να κατανοήσουμε ότι ο κόσμος μας είναι γεμάτος από διαφορετικά χρώματα και διαφορετικούς ανθρώπους, και αυτό ακριβώς κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη! Μια παράσταση με ζωντανή μουσική και βιωματική συμμετοχή των παιδιών για έναν Δράκο που αγαπούσε τα χρώματα!

Πότε:
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στις 17:00
Πού:
Βοτανικός Κήπος Διομήδους Χαϊδάρι. Ιερά Οδός 403
Εισιτήριο: 8€
Οικογενειακό (3 άτομα+), Ομαδικό, εκπτωτικό: 7€
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 3464903, 210 3464002
Ηλεκτρονικά στο:
https://www.ticketservices.gr/event/o-drakos-ton-xromaton/?lang=el